Ezen az arcon milyen arcszőrzet mutatna jól?
Figyelt kérdés
Olyat lehetőleg ne írjatok, hogy semmilyen, vagy hogy csupasz arc !
KOMOLY ÉS ÉRTELMES válaszokat kérek !
Ha sok értelmes és hasznos válasz érkezik, soha többé nem rakom ki ezt a kérdést.
2014. febr. 14. 19:08
1/9 anonim válasza:
Sajnos ezen tényleg a semmi áll jól,túl gyerekes még.
2/9 anonim válasza:
a szakmunkás bajusz semmiféle kép :D
3/9 anonim válasza:
Szerintem is gyerekes még az arcod az arcszőrzethez..legfeljebb egy kis kecskeszakállat tudok elképzelni, de azt se nagyon. Viszont ezt a bajszot mindenképp felejtsd el, borzalmas.
4/9 anonim válasza:
Pedig az az igazság, hogy semmilyen, ennyi. Tehát borotváld le a szakmunkás bajszod és kész, majd talán 3-4 év múlva...
5/9 anonim válasza:
Magához az arcodhoz jól állna a rövidre nyírt körszakáll,de tényleg túl fiatal vagy,és erősebb szőr kéne ahhoz,hogy jól nézzen ki.Ne vedd sértésnek,de tényleg ez a helyzet.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy idösebb koromban milyen arcszörzet állna jól ? Én valamilyen bajuszra gondoltam. (továbbra sem írjatok
csupasz arcot, és komoly válaszokat kérek !)
2014. febr. 16. 15:46
7/9 anonim válasza:
Bajusz semmiképpen sem..én max kecskeszakállat tudok elképzelni, de évek múlva.
8/9 anonim válasza:
Idősebb korodba más lesz az arcod,és azt senki se tudja hogyan fog alakulni..
hajad is kisfiús..
ami most van azt meg gyorsan kapd le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!