Mit jelent a karórán a WR30M resist felirat?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 00:57
1/5 anonim válasza:
Water Resistant 30 Meters
30 meterig vizallo
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! A papírja viszont azt írja, hogy max 3 bar nyomásig vízálló, és pl mosogatás, eső érheti, de pl. úszni, zuhanyozni nem lehet vele... :(
Tegnap vettem a Lidl-ben, de kimondottan azért ,hogy nyaraláskor fürdés közben is tudjam, mennyi az idő. Ha viszont tönkremegy, akkor meg nagyon ideges leszek ,feleslegesen nem akartam ennyit kiadni rá.. :( Állandóan van nálam mobil,+ a lakásban is több óra, így arra, hogy itthon ránézzek, nem vettem volna meg..
2014. febr. 14. 12:55
3/5 anonim válasza:
Hat...erre sajnos nem tudok mit mondani.
4/5 anonim válasza:
A 30m-es óra max cseppálló, vagyis nem sértődik meg, ha véletlenül a csap alá teszed vagy elázol benne az esőben. Úszásra, strandolásra legalább 50m vagy a legjobb a 100m-ig vízálló óra. Viszont arra is oda kell figyelned, hogy ne érintkezzen túl meleg vízzel, mert a hőingadozás miatt tágul-húzódik és ez kikezdheti a szerkezetet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az az igazság, hogy évekkel ezelőtt egy kinézetre ugyanilyen órát vettem ebben a boltban 800Ft-ért, ami 30-50 méterig írta a vízállóságot. Én abban zuhanyoztam, mosogattam, vizibicajoztam, vizi csúszdáztam, úsztam, bukfenceztem víz alatt, mégsem volt semmi baja. Egészen addig, míg elemet nem cseréltettem benne. Most is azért vettem meg, mert azt hittem, olyan..
2014. febr. 14. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!