A kiürült krémes tégelyekkel mit csináltok?
Apró kacatokat rakok bele, ékszer, írószer, varráshoz tű, gomb, spurni, stb. Plusz utazáskor is jól jön a pici vackoknak.
Meg ha kolis vagy, sokat vagy pasidnál, egyéb, akkor jól jöhet, ha bele tudsz tenni a szokásos krémedből, hajpakolást, egyéb kencét, amiből azért nem akarsz kettőt venni. :D
Lehet, hogy már kicsit késő:)
Én gyertyát készítettem belőlük. Ha van otthon már eldeformálódott, leolvadt gyertyát, ami már nem szép, de tetszik a színe azt fel lehet olvasztani a tűzhelyen, de boltban is lehet venni. Veszel gyertyakanócot a boltban. A kanócot belerakod a tégelybe és én hurkapálcákkal támasztottam ki, hogy nagyjából egyenesen álljon, majd beleöntöd s gyertyát és várod, hogy megszilárduljon. Vigyázz vele mert nagyon forró!:) Amíg lágy addig lehet igazgatni, formálni. Átlátszó tégely a legjobb mert abban látszik igazán a gyertya. Szallagokkal, gyöngyökkel, gombokkal lehet díszíteni, a nem átlátszó tégelyeket akár be is lehet borítani valamivel vagy befesteni.
Nem késő :)
Jó ötlet, megcsinálom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!