Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavarna egy...

Fiúk titeket zavarna egy ilyen kis tetoválás a barátnőtökön? Lányok nektek tetszenek? Én nem szertnék csak érdekelnek a vélemények! L/19

Figyelt kérdés
[link]

2014. febr. 7. 15:44
 1/7 A kérdező kommentje:
szeretnék*
2014. febr. 7. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnek az alkarjára matyóvirág van tetoválva fekete-fehérben, és nagyon szép.

Engem nem zavar ha egy tetkó szép, és egyedi. Az ilyen szöveges tetkók azért nem jönnek be, mert sok emberen láttam ugyanazt. Mondtam a barátnőmnek is, hogy ha egyszer valami szöveget szeretne magára tetováltatni, akkor magyarul tegye. Sokkal szebb mint az angol szöveg, és ami a lényeg. Rajtunk magyarokon kívül senki nem értené meg..

2014. febr. 7. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ez a mi kultúránktól teljesen idegen dolog. Valójában a közízlésnek való behódolás, az önálló véleményalkotás teljes hiánya mellett bizonyos fokú feltűnési viszketegség megnyilvánulása.
2014. febr. 7. 15:54
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, mi az értelme annak, hogy a tenyere élére tetoválja valaki, hogy "ingyenes"
2014. febr. 7. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most még szép, de erről a helyről könnyen kopik, szóval szerintem nem éri meg. Nekem egyébként tetszenek a tetoválások, szeretnék is, de valami egyedit.

16/L

2014. febr. 7. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, bocsi.:)

Ez egy tucattetkó, nekem hasonló nem tetszene - sem lányon, sem fiún

2014. febr. 7. 23:21
 7/7 The King 666 válasza:
Én szeretem a tetkókat a feleségem is tetovált de az pici semmilyen ez gáz. A tetoválás legyen érdekes és egyedi. Ha tetováltatsz akkor valami egyedit ami jelentést is hordoz.
2014. febr. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!