Fiúk titeket zavarna egy ilyen kis tetoválás a barátnőtökön? Lányok nektek tetszenek? Én nem szertnék csak érdekelnek a vélemények! L/19
2014. febr. 7. 15:44
1/7 A kérdező kommentje:
szeretnék*
2014. febr. 7. 15:45
2/7 anonim válasza:
Az én barátnőmnek az alkarjára matyóvirág van tetoválva fekete-fehérben, és nagyon szép.
Engem nem zavar ha egy tetkó szép, és egyedi. Az ilyen szöveges tetkók azért nem jönnek be, mert sok emberen láttam ugyanazt. Mondtam a barátnőmnek is, hogy ha egyszer valami szöveget szeretne magára tetováltatni, akkor magyarul tegye. Sokkal szebb mint az angol szöveg, és ami a lényeg. Rajtunk magyarokon kívül senki nem értené meg..
3/7 anonim válasza:
Ez a mi kultúránktól teljesen idegen dolog. Valójában a közízlésnek való behódolás, az önálló véleményalkotás teljes hiánya mellett bizonyos fokú feltűnési viszketegség megnyilvánulása.
4/7 anonim válasza:
Nem értem, mi az értelme annak, hogy a tenyere élére tetoválja valaki, hogy "ingyenes"
5/7 anonim válasza:
Most még szép, de erről a helyről könnyen kopik, szóval szerintem nem éri meg. Nekem egyébként tetszenek a tetoválások, szeretnék is, de valami egyedit.
16/L
6/7 anonim válasza:
Lány vagyok, bocsi.:)
Ez egy tucattetkó, nekem hasonló nem tetszene - sem lányon, sem fiún
7/7 The King 666 válasza:
Én szeretem a tetkókat a feleségem is tetovált de az pici semmilyen ez gáz. A tetoválás legyen érdekes és egyedi. Ha tetováltatsz akkor valami egyedit ami jelentést is hordoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!