Nem durva ez egy kicsit? Illetve nem rohejes?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akinek a tavaly gyonyoruen fekujitottak a szobajat. Ma feltett egy kepet, amint a sminkasztalanal all es azt vettem eszre, hogy kepes volt venni maganak 9 uj parfumot, es odatette oket az asztalra, de egyikbol sem hasznalt meg.2014. febr. 5. 12:47
1/8 anonim válasza:
Az is hülye aki 9 parfümöt vesz, de az is aki ezt nézegeti, mert én mondjuk egy képen ezt észre sem venném, meg amúgy is mi közünk nekünk más dolgaihoz?
2/8 anonim válasza:
Nekem is több parfümöm van, és valamelyikből alig hiányzik, mert azokat csak ritkán használom.
Most ebben mi van? Nem hiszem, hogy direkt egy fotó kedvéért vett volna parfümöket.
3/8 anonim válasza:
Szerintem inkább az röhejes, hogy valaki azt nézegeti, hogy másnak a képén hány parfüm van és, hogy nem is használta őket:D Én spec letojnám, ő dolga.
4/8 anonim válasza:
Ez neked miért fáj? Irígyedsz? Honnan tudod, hogymindet vette? Előfordult már, hogy 4 parfümöt kapta, karácsonyra...dobtam volna ki mindet?
5/8 anonim válasza:
Miért lenne az? Nyilván mind tetszett neki, nem akart választani, megtehette, hogy megvegye mindet, egyszer egyiket, máskor másikat használja majd.
6/8 anonim válasza:
Az durva kicsit, hogy te ilyeneket figyelsz. :D
Pl. nekem van 4 parfümöm, amit Karácsonyra kaptam, és még nem nagyon használtam őket, és kint vannak a polcomon. És akkor mi van?
Na foglalkozz ilyenekkel!
7/8 anonim válasza:
Az a röhejes hogy ennyire féltékeny vagy rá. Hagyd, különben tönkre fogsz menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!