Mi a véleményetek a Moyra lakkokról?
Szerintem jók, ami nem direkt halvány vagy áttetsző, nekem mind fed maximum két rétegben, sokból elég egy is. Fényes, tartós, olcsó, és talán egy picit hígabb, mint kellene, de azért messze nem kell profinak lenni a használatához. :) Még csak szakboltba sem kell érte menni, csomó százas és bizsus boltban kapható, olcsó, és nekem sokáig bírják, nem úgy, mint például az essence lakkok, amik 2-3 hónap alatt megromlanak vagy beszáradnak. :/
Most próbáltam végiggondolni, hogy volt-e csalódás, de igazából csak egy fedőlakk van, amit nem szeretek. :)
Ha találsz valahol, vegyél 1-2 darabot, nem nagy kiadás, és akkor rájössz, hogy neked beválik-e, nem vagyunk egyformák (nekem isteníthetik az OPI lakkokat, akármilyen alappal-fedővel próbáltam, másnap egy darabban lejött a körmömről több szín is, másnak pedig beválik, szóval lehet neked meg a moyra lesz nagy csalódás - de legalább olcsóbban megúszod, mint én :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!