Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Moyra...

Mi a véleményetek a Moyra lakkokról?

Figyelt kérdés
Nyíregyháza közelében valahol lehet beszerezni ilyen lakkokat,vagy csak netes rendeléssel tudok hozzájutni?

2014. jan. 29. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fodrászkellékesben lehet venni.

Itt olvashatsz véleményeket:

[link]

2014. jan. 29. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Elég sok réteg kell belőlük, és nagyon hígak, szerintem egy hozzáértő többet tud velük kezdeni, mint egy átlag ember otthon, nem véletlen, hogy csak szakboltokban lehet kapni. De amúgy nem rosszak, elég jó színekben lehet kapni őket.
2014. jan. 29. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jók, ami nem direkt halvány vagy áttetsző, nekem mind fed maximum két rétegben, sokból elég egy is. Fényes, tartós, olcsó, és talán egy picit hígabb, mint kellene, de azért messze nem kell profinak lenni a használatához. :) Még csak szakboltba sem kell érte menni, csomó százas és bizsus boltban kapható, olcsó, és nekem sokáig bírják, nem úgy, mint például az essence lakkok, amik 2-3 hónap alatt megromlanak vagy beszáradnak. :/

Most próbáltam végiggondolni, hogy volt-e csalódás, de igazából csak egy fedőlakk van, amit nem szeretek. :)

Ha találsz valahol, vegyél 1-2 darabot, nem nagy kiadás, és akkor rájössz, hogy neked beválik-e, nem vagyunk egyformák (nekem isteníthetik az OPI lakkokat, akármilyen alappal-fedővel próbáltam, másnap egy darabban lejött a körmömről több szín is, másnak pedig beválik, szóval lehet neked meg a moyra lesz nagy csalódás - de legalább olcsóbban megúszod, mint én :D)

2014. jan. 29. 18:52
 4/4 anonim válasza:
én imádom
2014. márc. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!