Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok én "k*vás"? (lent)

Miért vagyok én "k*vás"? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyira idegesít, hogy már többektől hallottam vissza, hogy "k*vás" vagyok, pedig mégcsak nem is úgy viselkedem. Segítőkész vagyok, próbálok kedves lenni mindenkihez, normálisan tanulok, csak annyi, hogy sminkelem magam, kisimítom vagy begöndörítem a hajam és divatosabb ruhákban járok. A fiúk többsége megnéz, többen "próbálkoztak" már de én tartom magam, nem akarok csak úgy bárkivel, hanem majd azzal, aki igazán szeret és akit én is szeretek. Szerintem így lenne normális. ..És mégis azt kapom a fejemhez, hogy én "k*vás" vagyok.

Miért mondják ezt? És mit tegyek ez ellen? Olyan idegesítő és sértő!

17/l

2014. jan. 29. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg idegesítő,de valószínű csak irigykednek,ha tényleg nem adsz rá okot.:)
2014. jan. 29. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
biztos a viselkedésed miatt,hogy teszed a fejed a fiúknak , meg játszod közben az elérhetetlent, és emiatt lehet! vagy csak szimplán féltékenyek rád! már ha lányok mondják:D
2014. jan. 29. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, lányok szokták. Viszont én pont nem az a típus vagyok, aki teszi a szépet a fiúknak, sőt.

Köszi az eddig válaszokat!:)

2014. jan. 29. 15:41
 4/7 A kérdező kommentje:
* eddigi
2014. jan. 29. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy a ruháid miatt. A divatos ruha is lehet visszafogott, csinos, sportos, nőies, kihívó, túl kihívó, szóval bármilyen.

Vagy pedig féltékenység lehet a lányok részéről, fiúknál meg egy fajta visszavágás, ha visszautasítottad őket.

2014. jan. 29. 15:43
 6/7 anna0905 válasza:
100%
Nekem is mindig ezt mondják. Nagyobb mellem van az átlagosnál és ettől máris k..vás lettem. Meg állítólag a szemüvegem is k..vás. (?) Nem értem. De ne is figyelj rájuk!
2014. jan. 29. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel mit gondolnak mások? Én már megtanultam lesza*rni. Mondjuk ha rólam beszélnek legalább valami értelmes hagyja el a szájukat. :D Amúgy valószínűleg féltékenyek.
2014. jan. 29. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!