Miért vagyok én "k*vás"? (lent)
Sziasztok!
Annyira idegesít, hogy már többektől hallottam vissza, hogy "k*vás" vagyok, pedig mégcsak nem is úgy viselkedem. Segítőkész vagyok, próbálok kedves lenni mindenkihez, normálisan tanulok, csak annyi, hogy sminkelem magam, kisimítom vagy begöndörítem a hajam és divatosabb ruhákban járok. A fiúk többsége megnéz, többen "próbálkoztak" már de én tartom magam, nem akarok csak úgy bárkivel, hanem majd azzal, aki igazán szeret és akit én is szeretek. Szerintem így lenne normális. ..És mégis azt kapom a fejemhez, hogy én "k*vás" vagyok.
Miért mondják ezt? És mit tegyek ez ellen? Olyan idegesítő és sértő!
17/l
Igen, lányok szokták. Viszont én pont nem az a típus vagyok, aki teszi a szépet a fiúknak, sőt.
Köszi az eddig válaszokat!:)
Lehet, hogy a ruháid miatt. A divatos ruha is lehet visszafogott, csinos, sportos, nőies, kihívó, túl kihívó, szóval bármilyen.
Vagy pedig féltékenység lehet a lányok részéről, fiúknál meg egy fajta visszavágás, ha visszautasítottad őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!