3d műszempilla. Mitől fáj?
Figyelt kérdés
kb egy hete rakták fel nekem a 3d műszempillát. nem teljes, cicás, közepes hosszú a legnagyobb szál. de időnként viszket, megdörzsölni persze nem tudom, és már a jobb szememnél a töveknél fáj, mintha húznák a szempillámat.. megbízható helyen csináltam, mitől fájhat? hámlás, pirosodás nincs.2014. jan. 29. 01:44
1/2 anonim válasza:
mert idegen anyag van a szempilláidnál. ragasztó. szedesd le
2/2 anonim válasza:
én is jártam így. vettem egy szemcseppet(iridina due kb 600 ft volt) és 1-2 nap alatt helyre hozta. ha viszketett csak csöpögtettem. pár hét elteltével, hogy kihullott pár szál, és kiszedtem a zavaró szálakat már sokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!