Ki milyen markat hasznal köromlakk ( kêzimoaogatas takaritas stb mellett?
Fodrasz kb fel evente mert hosszu a hajam igy mindig csak a veget vagatom vissza mert eltoredezik a hajsimitotol. Edzoterembe nem jutottam el miota teherbe estem..ferjem sokat dolgozik..fiam most 3 eves meg nem ovis.
koromlakkbol nem a markat hanem a szint nezem..imadok lakkozni:) van 300ft-os lakkom meg 3000ft-os is. Kezzel mosogatok sot sokat mosok is kezzel. Igyekszek gumikesztyut hordanide igy is hetente 2szer lakkozgatok..
szolizni anya segitsegevel heti 2szer eljutok.
mi a celja a kerdesnek?
Lakk: van egy OPI lakkom, azt imádom, de termékmintaként kaptam, miután rákerestem az árára, rájöttem, hogy venni tuti nem fogok, hacsak nem leszek milliomos. Ezen kívül gyakorlatilag bármilyen lakkot használok.
Fodrász: évente 2-3 alkalom, bár most félhosszú frizurát vágattam, lehet, hogy így többször is megyek, eddig hosszú volt/növesztettem.
Kozmetikus: még sosem voltam.
Edzőterem: kb. 4 éve jártam pilatesre két hónapig, azóta nem voltam semmi ilyen helyen. Ha már sport, akkor úszni járnék legszívesebben, de munka után már se kedvem, se energiám, reggel meg nem vagyok hajlandó még korábban felkelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!