Szerintem ezen nem tudna semmilyen új frizura változtatni.Egyszerűen belenézek a tükörbe,és nem tetszik az amit látok:(túl széles a fejem,meg olyan mintha mindig sz*r kedvem lenne,meg úgy egyáltalán nem tetszik:(Valahogy lehet ezen változtatni?vagy lehet hogy csak mindig rossz frizurát választok,vagy vmi más segítene az összhatáson?
16 L
2009. dec. 4. 15:15
1/6 anonim válasza:
nem
2009. dec. 4. 15:25
2/6 anonim válasza:
esetleg smink?ha a bőröd sem szép,akkor kozmetikus...és mosolyogj:D mást szerintem nem nagyon lehet tenni..
2009. dec. 4. 15:25
3/6 anonim válasza:
már az is elég lenne ha megbarátkoznál magaddal ha belülről boldog vagy magadat is szebbnek fogodlátni
vágas frufrut ha még nincs az mindig nagy változáás az arcon szerintem
és mosolyogj sokat :):)
2009. dec. 4. 15:30
4/6 anonim válasza:
hidd el, nagyon sokat lehet javítani azzal, h megfelelő frizurát választasz, megtalálod a megfelelő sminket magadnask, és elkezdesz foglalkozni magaddal. ez már vhogy így belülről is hat, pl az h elmész egy kozmetikushoz arcápolásra. ő rendbetesz, és mégha nincsen egetrengető változás is, akkoris, vhigy a tudat megnyugtató, és önbizalmat ad kicsit, h kezelésbe vett egy kozmetikus, és az h foglalkozol magaddal. kezdj el foglalkozni magaddal, nemkell mindig kozmetikushioz járnik, otthonis tudod ápolni az arcod. szedd ki a szemöldököd, csináltass új hajat, kísérletezz sminkekkel. hidd el, ez beválik.
2009. dec. 4. 15:33
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg nem a külsődön kell először is változtatni. Nem hiszem, hogy egy szép vonásod sincs. Például milyen színű a szemed? Mi van, ha teszel egy srácnak. És ő nem azt látja benned, hogy egy picit szélesebb az arcod, vagy mittudomén, hanem a szép szemeid, a sejmes hajad. És ne úgy állj hozzá ehhez a dologhoz, hogy milyen csúnya vagyok, hanem hogy nem cicababa. És biztasson az is, hogy a sztárok közül is vannak csúnyácskák, és mégis fotósorozatok készülnek róluk, meg férfiak hevernek a lábuk előtt. Meg olvass egy szerelmes könyvet. Az sokat segít, mert rájössz, hogy a belső értékeid szükségesek....
2009. dec. 4. 17:02
6/6 anonim válasza:
Szerintem biztos nem vagy csúnya csak önbizalhiányos. :) Próbálj ki többféle frizurát. Ha 'széles' a fejed akkor ne vágass túl rövid hajat szerintem. Amúgy a széles fejen mit értesz? Mert utánanéztem és én mondjuk a kerek fejhez ezt ajánlottak (nekem a széles fejből ez jött le xD):
1. Ha rövid a hajad akkor a választék ne középen legyen, hanem oldalt és ha van fufrud fésüld lazán oldalra.
2. Ha hosszú a hajad vagy félhosszú akkor pedig középen legyen a választék és fésülj széles tincseket az arcodba ezzel optikailag keskenyíted.
Nem tudom milyen színű a szemed, de nézz utána a neten, hogy milyen smink állna jól. A barnát és a zöldet pl. a rózsaszín gyönyörűen kiemeli. Hajrá! :)
És ha mosolyogsz akkor a vonásaid is sokkal szebbek lesznek, hidd el. És a kedved is jobb lesz. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!