Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és még mindig...

14 éves vagyok és még mindig nagyon kicsi a mellem, mikorra fog megnoni?

Figyelt kérdés
(2 honap es 15 leszek),most vagyok 9.-es es elegge zavar hogy az egesz osztalybol csak nekem ilyen kicsi...es nem ugy kicsi hogy melltartomeretbe hanem hogy konkretan teljesen deszka vagyok. :(

2014. jan. 24. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mekkora vagy? Magasság, kiló?

Ha nagyon kevés a súlyod, az akadályozhatja a nemi érésedet.

Menstruációd megvan már?

2014. jan. 25. 16:54
 12/17 A kérdező kommentje:
igen menstrualok mar tobb mint egy eve! 159cm es 43 kilo vagyok :)
2014. jan. 25. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Tehát majdnem 14 évesen?

Akkor ez "reménykedésre" adhat okot, hisz egy kicsit később érő típus vagy, mint az átlag. :)

Egyébként egyáltalán nem vagy túl alacsony, ebben sincs igazuk a többieknek! Rám máris rám vertél 1 centit, és te még velem ellentétben nőhetsz.

A 43 kilóddal a skála alsó határán vagy, de azért ez még nem kóros.

Viszont a mell nagyrészt zsírból és kötőszövetből áll, csak kisebb hányada maga a tejmirigy, így ha hízol egy kicsit, a melled is nőni fog.

2014. jan. 25. 18:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Probalok hizni de nem olyan konnyu.. :P de nem ertem mert a noveremnek hamarabb kezdett el noni a melle es nem is kicsi neki...akkor en mert vagyok kesobb ero?
2014. jan. 25. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez van. Bármelyik nőrokonodra üthettél ezen a téren, és a testvéred is másra.

Nem törvényszerű, hogy a szűk családon belül mindenki kb. ugyanakkora méretekkel rendelkezzen.

2014. jan. 25. 19:21
 16/17 A kérdező kommentje:
lehet apumra utottem...neki vegkepp nincs melle :"D
2014. jan. 25. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Vagyunk ezzel még páran így. :)
2014. jan. 25. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!