Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan lány, nő aki ilyenko...

Van olyan lány, nő aki ilyenkor téli időben nem szőrteleníti a lábát?

Figyelt kérdés
Én ilyenkor nem igazán szoktam,csak ha már nagyra nő és zavar.

2014. jan. 24. 06:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs barátom, így télen csak akkor szoktam a lábamat, meg intim részen, ha tudom, hogy látszani fog, amúgy minek? Baromira macerás nekem ezeken a helyeken, így örülök, hogy nem kell.

Hónaljamat meg a karomat viszont ilyenkor is szoktam, mert az jobban zavar valamiért.

2014. jan. 24. 13:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én se olyan gyakran, mint nyáron. Sose látott még borotvált a lábam, gyantázom és epilálom, ezért egy hónapig még nem feltűnő egy tesiórás átöltözésnél se. De havonta le szoktam szedni azért télen is, mert már idegesít. Igaz ilyenkor au epilálás baromira fáj, de túl lusta vagyok gyakrabban amikor nem látják napi szinten. Nyáron persze fokozottan odafigyelek erre.
2014. jan. 24. 14:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Régebben, amíg volt tesi órám olyan 2 hetente leborotváltam a lábam, de amikor nagyon hideg volt, akkor nem mindig zavart. Emlékszem, volt olyan, hogy hulla fáradtan estem be a fürdőbe este, másnap tesi óra, a lábam szőrös. Áááh, mondom nem kínlódok ezzel is, inkább csak zuhanyzom és alszok. Mivel hideg volt, úgy is vettem fel harisnyát, mert fázós vagyok. Annyi az egész, hogy testszínű harisnya helyett feketét vettem, így nem látszott, hogy szőrös a lábam. Arra meg úgy se volt idő, hogy harisnyát levegyem, felvegyem, így az rajtam volt tesin is. :D

Most már elballagtam, nincs tesi óra se, így még inkább elhanyagolom. Utoljára január elején szőrtelenítettem a lábam, mert bulizni mentem. :)

Engem nem zavar a szőr, ilyenkor intim tájékon is jobban meghagyom, barátom nincs, így aztán végképp senkit nem zavar.

Most már elég hossz a szőröm, úgyhogy hétvégén letolom nullás géppel, hogy utána el tudjak kezdeni epilálni majd. :)

2014. jan. 24. 18:28
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

Ilyenkor nem szőrtelenítek olyan gyakorisággal, de azért nem hanyagolom el teljesen. A barátomat nem érdekli, akkor is szeret, ha éppen nem vagyok tökéletesen szőrtelen.

Az ápoltsághoz nem sok köze van a szőrnek. Szerintem ez szimpla esztétikai kérdés, mint a hajhossz pl. Ha ápolatlan lenne a szőrösség, akkor a fejünk sem lehetne ápolt, mindenkinek kopasznak kéne lennie, vagy a férfiak sem lennének ápoltak... Az az ápolatlan, aki nem tisztálkodik. Szóval a szőrtelenítéstől ápoltabbak nem leszünk sajnos, viszont cserébe könnyebben kapunk el bőr- és nőgyógyászati fertőzéseket.

2014. jan. 24. 19:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is ritkábban:) Pedig van barátom. De amúgy nagyon lassan nő ott a szőröm..már ahol egyáltalán nő, foltokban totál nem.:D Anyumnak is ilyen, örökölhettem talán:DD De amúgy lassabban is nő mint nyáron, nem tudom, hogy az idő miatt, vagy a fogamzásgátlóváltástól.
2014. jan. 26. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!