Nagyon fáj, ha a hónaljat gyantázza a kozmetikus?
Figyelt kérdés
Olyat használ ami megszárad és azt húzza le.
Még sosem csinálták nekem és nem tudom elképzelni, hogy nem fáj...
2009. dec. 3. 20:12
1/6 anonim válasza:
Juhjj neee. Auuucss. BArátomnak volt iylen és letépte a börét:S gondolhatod... 2 napig nem tudta normálisan leteni a kezét ugy fájt neki
2/6 anonim válasza:
én nevettem mert csikizett, kicsit sem fájt:)
űés 1 pillanat az egész nyugi!
a srűcok kül sem birják a fájdalmat, de mondom ez nekem nem volt fájdalom:)
3/6 A kérdező kommentje:
Azért remélem ezt a "letépte a bőrét" dolgot csak képletesen írtad...
2009. dec. 3. 20:31
4/6 anonim válasza:
óóó nem kell tőle félni.....tudod akkor fáj hogyha azt mondod hogy fáj.Ott másféle gyantát használnak meg a nunigyantán is.Ami szerintem kevésbé fáj.Szorítsd össze a fogadat.......aztán már el múlt....:)Emlékezz a szépségért meg kell szenvedni nem gyengén.
5/6 anonim válasza:
hát, nekem nem nagyon fájt... De amíg fáj, az is kb 2 mp amíg lehúzza. Aztán nem érzel semmit... 2mp-ért pedig megéri, hogy egy hónapig nem látod újra a kozmetikust, se a borotvát... :D
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én kozmetikus vagyok. A letépte a bőrét nem képletes dolog. Sajnos a hozzá nem értő kezek okozhatnak ilyen jellegű sérüléseket, esetleg véraláfutást, stb. Viszont a komoly szakemberek nem vétenek ilyen hibákat. Egyébként azt nem mondanám, hogy nem fáj, de ki lehet bírni, hiszen optimális esetben 1, max. 2 húzás (attól függ, hányféle irányba nő a szőr) és kész az egész. Bár ez a megszáradós gyanta nem az esetem, jobb szeretem a hagyományos melegen rákenjük, papírral letépjük módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!