Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne sűrűbb, sötéteb...

Hogyan lehetne sűrűbb, sötétebb szemöldököm? -->

Figyelt kérdés
Világosbarna kicsi szemöldököm van.Sehogy sem tudom szépen kiszedni,hogy íve legyen, vagy valami formája,mert nem sok van.Körülötte van apró szőr, de azok nagyon kicsi szőkék.Másnak ott is szemöldök van,és ezáltal formásra ki tudja szedni.Ha ezeket a szőröket leborotválnám,vagy vágnék belőle,megnőne, erősödne?Szeretnék szebb szemöldököt,amit kitudok szépre szedni.Köszönöm.
2009. dec. 3. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Kozmetikus kiszedi pár száz forintért.
2009. dec. 3. 11:24
 2/11 A kérdező kommentje:

Én is ki tudom szedni!!!!!!!!!!!

Nem erről írtam.Hanem nagyon kevés,és nem lehet szépen kiszedni,ívesre,És sűríteni szeretném...

2009. dec. 3. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Sűrűbbnek fog hatni ha sötétebbre festeted,de sűríteni nem igazán tudsz rajta. Nekem is van egy barátnőm, akinek annyira világos a szemöldöke,hogy nem is látszik ő is festeti kozmetikussal, egy pár hétig tart a festék színe.
2009. dec. 3. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Tetováltasd ki! Nekem is tetoválva van és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem kell,hogy egy vonalat tetováltass(satírozásnak hívják),létezik már szálazott szemöldök tetoválás.

Linkelek képet róla!

[link]

2009. dec. 3. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Itt elég kedvezőek az árak : [link]
2009. dec. 3. 12:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szép!
2009. dec. 3. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha a tetkón gondolkozol,akkor én tudok valakit aki majdnem fele árban csinálja,mint amit az előttem szóló ajánlott. Evvel természetesen nem őt hurrogom le,mert az is kedvező,van ahol annak a duplájáért csinálják... Ez egy belvárosi szépségszalon tehát semmi fusi munka és szépen dolgozik...
2009. dec. 3. 13:58
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

A kérdező kommentje:

Én is ki tudom szedni!!!!!!

Nem erről írtam.Hanem nagyon kevés,és nem lehet szépen kiszedni,ívesre,És sűríteni szeretném...

--->nem bántásból mondom,de nem olyan biztos az.ha olyan jól szednéd akkor is ki tudnád szedni amikor kevés van...

2009. dec. 3. 14:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Tényleg ki tudom szedni, de nincs annyi szemöldököm,hogy olyanra tudjam csinálni,mint szeretném.Persze,egy kozmetikus biztos jobban megcsinálja,de amilyet szeretnék,ahhoz tényleg nincs elég szemöldököm.:)

[link] Ilyesmire gondoltam, de a szemöldök "középtájt" lehetne még feljebb.

Tetoválást még nem csináltatnék,18 év alatt vagyok,nem tudom,hogy a későbbiekben is szeretném-e.:)

2009. dec. 3. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:

vannak nagyon szép sminktetoválások,amik nem "k*vások"

[link]

szerintem egy ilyet biztosan nem bánnál meg később sem

2009. dec. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.