Hogyan lehetne sűrűbb, sötétebb szemöldököm? -->
Én is ki tudom szedni!!!!!!!!!!!
Nem erről írtam.Hanem nagyon kevés,és nem lehet szépen kiszedni,ívesre,És sűríteni szeretném...
Tetováltasd ki! Nekem is tetoválva van és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem kell,hogy egy vonalat tetováltass(satírozásnak hívják),létezik már szálazott szemöldök tetoválás.
Linkelek képet róla!
A kérdező kommentje:
Én is ki tudom szedni!!!!!!
Nem erről írtam.Hanem nagyon kevés,és nem lehet szépen kiszedni,ívesre,És sűríteni szeretném...
--->nem bántásból mondom,de nem olyan biztos az.ha olyan jól szednéd akkor is ki tudnád szedni amikor kevés van...
Tényleg ki tudom szedni, de nincs annyi szemöldököm,hogy olyanra tudjam csinálni,mint szeretném.Persze,egy kozmetikus biztos jobban megcsinálja,de amilyet szeretnék,ahhoz tényleg nincs elég szemöldököm.:)
[link] Ilyesmire gondoltam, de a szemöldök "középtájt" lehetne még feljebb.
Tetoválást még nem csináltatnék,18 év alatt vagyok,nem tudom,hogy a későbbiekben is szeretném-e.:)
vannak nagyon szép sminktetoválások,amik nem "k*vások"
szerintem egy ilyet biztosan nem bánnál meg később sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!