Hatásos ajakápoló? SOS!
Figyelt kérdés
Inkább natúr ajakápolókat használok (Alverde, Lavera), de mostanában már semmi sem segít.
Hiába próbáltam kenni gyakrabban, ritkábban, hosszútávon ugyanúgy kiszárad, húzódik, sebes és fáj.
Iszok elég folyadékot (napi 2l), nem használok rúzst/szájfényt ami szárítaná.
Milyen ajakápolót tudnátok ajánlani?
(A Carmexet és a Blistexet próbáltam régebben, nem hatásos)
2014. jan. 19. 11:59
1/3 anonim válasza:
Labello?
Én heti pár alkalommal mézzel szokta bekenni az ajkaimat, pláne így "télen". Táplálja és megpuhítja őket. Nekem bevált! ;)
2/3 anonim válasza:
Mézet próbáltad már?
Kend rá, és legalább negyed óráig próbáld meg nem lenyalogatni :) Utána lemoshatod vízzel. Szükség szerint ismételhető. Nagyon finom puha lesz tőle az ajkak bőre.
3/3 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni primus ajakápolókat pár száz forintért. Én a kamillásat ajánlom, mert az kimondottan nyugtató hatású. A csomagolása elég gagyi,de ami benne van az jó. Sokaknak bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!