Csajok! 60as izomos nagy kar és vádli vagy kocka has nagy mellizom és széles váll?
Mekkora egy kis f@szopó vagy
:D:D:D:D:D
szóljál be csak röhögünk rajtad
ilyen h@lye gyerekek semmire nem viszik
légy boldog a kocka hasaddal csak azt nem veszed figyelembe a legtöbb nőt ez nem érdekli és hidegen hagyja akiket meg igen azok pont hozzád valók
kis népművészeti agyagedény irinyó-piriny pici giliszta
:D::D:D:D
igen ilyenkor sokmindent lehet mondani "18cm" 14 évesen
csak lehet olyan vékony mint egy fogpiszkáló kisgyökér!!!
am 14 évesen nem ezzel kéne törödnöd!!!
lolz
gyökér a kurv a anyád!
Vastagabb a combodnál b*zigyerek!
Ha nem hiszed kérdezd meg anyádat!
De gyökér vagy istenem.
Azt akarod bemesélni hogy neked 14 évesen 60-as karod van???
Odarajzoltad magadnak kis f*szfej???
HAHAHAHA.
Önbizalomhiányos kis nyomorék vagy aki arra vár hogy pozítív válaszokat kaphasson a kérdésére, és ezáltal nő az egója.
De tévedsz f*szkapalap.
Itt kevered a balhét???
Ez nem a Jerry Springer show.
Szépen körül írtad magad!Nincs önbizalom hiányom ne aggodj miattam :D Te vagy a szánalmas ha ugyebár idősebb vagy és 14 évessel foglalkozol.Szerintem pont neked nincs itt a helyed.Nemtudom hány éves vagy de elég nyomorék lehetsz
Nincs 60as karom te beteg csak érdekelt hogy melyik a jobb enyi
Te meg 1 kis b*zi vagy ahogyan körül írtad magad kommentedbe:D Magadbol indulsz ki mivel engem nem ismersz ezért a saját tulajdonságaidat próbálod rám ruházni :D
Szia. Elég későn ugye de legalább kapj egy normális választ...:)
Szerintem szexi egy sportos pasi ésha felveszel egy adidas vagy nike feszülősebb polót akkormáraztán huh...:D Szval igen :) Ne törödj azokkkal akik beszóltak valószinü irigykednek a testedre és az akareterődre.ÉS mint lány nálunk egyáltalán nem huszadlagos a test...Szerintem örülj neki h végre elérted ha téll ilyen jó tested van akkor azse baj ha az arcod nem olyan szép mert amugy is szexy vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!