Hányasra pontoznátok? :3
2014. jan. 17. 21:46
11/18 anonim válasza:
Szia Bogi :D
én 10/8-at adnék. olyan 16-20 között lehetsz, nem tudom pontosan megmondani.
12/18 anonim válasza:
Az alakod nagyon jó de az arcod nem tetszik,mondjuk a hajad szép
Olyan 28-30körül lehetsz és egyébként egy ilyen k*rvás 18 éves kislányokra tervezett ruha nem fiatalít,hanem éppenhogy öregíti és nevetségessé teszi az embert.
13/18 anonim válasza:
10/1-2
Bottal talán megpiszkálnálak csukott szemmel...
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
16 körül lehetsz.
Ez a kép borzasztó.. Főleg az a nézés. Csábító akartál lenni, de elég rosszul sült el szerintem.
10/5
17/18 anonim válasza:
Amikor azt a képet làttam, amit te tettél fel, azt gondoltam, hogy 25-30 körüli vagy, főleg az arcod miatt. Viszont a màsik 3 képet làtva, amit egy hozzàszóló rakott ki, azt mondom, hogy valójàban 16-17 lehetsz. Ezeken a képeken pedig az arcod sem csúnya, úgyhogy szerintem nem azt az első képet kellett volna felrakni.:) Az alakod meg jó szerintem, úgyhogy 10/8.
18/18 A kérdező kommentje:
16
2014. febr. 3. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!