Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg az anyukámnak...

Hogy mondjam meg az anyukámnak, hogy kell egy melltartó?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:

odamész hozzá/ szólsz neki, hogy beszélni szeretnél vele...és akkor elmondod neki, hogy: szeretnél egy melltartót.:)

am hány éves vagy?

2009. dec. 1. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

anyu, szeretnék melltartót!

eljössz velem és segítessz ?

2009. dec. 1. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Anya, kell egy melltartó!
2009. dec. 1. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy 12 éves vagyok,már sok osztálytársamnak
 5/9 anonim válasza:
Anya, kell egy melltartó.
 6/9 anonim ***** válasza:
Hívd el magaddal vásárolni.A fehérnemüknél nézegesd a melltartókat és kérdezd meg,hogy vehetsz-e.Amúgy ameddig nem nagy a melled,próbálj olyant venni,amelyiknek a kosarában nincs fémszál,mert az a melltartó szép formát ad a mellednek de viszont nem gyengülnek el annyira az izmok és nem fog lógni a melled tőle.
2009. dec. 1. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

de tényleg, mondjuk 65/A-s melltartót ne vegyél, mert a többieknek is van :) az még picur

de ha tényleg nagy van, akkor kell

2009. dec. 1. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha még kicsi akkor vegyél topot, ha már nagy, akkor tolltartót. De nem tudom, mit kell ezen szégyellni. Én csak egyszerűen elmentem vásárolni anyuval, és vettem egy topot. (azért mert tesóm is akkoriban kezdte hordani, 1 évvel idősebb)
2009. dec. 3. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Jesszus! XD Azt írtam, h tolltartót, közben meg melltartót akartam. LoL
2009. dec. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!