Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nem hordok melltartót,...

Ha nem hordok melltartót, annak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
Ha egész nap vastagon vagyok öltözve, nem veszek melltartót, mert anélkül sokkal jobban érzem magam. Csak az a kérdés, ez milyen hatással van a melleimre? Ugye nem lesznek ettől lógósak vagy ilyesmi? :D

2014. jan. 13. 18:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

19: Idézet a cikkből: "A vizsgálatok szerint a melltartót nem viselő nők mellbimbója a melltartós csoporttal összehasonlítva 7 milliméterrel maradt feljebb minden egyes, melltartó nélkül töltött év után."

Tehát az átlagot figyelembe véve, ha veszünk két nőt, akik közül az egyik 15 éves korától melltartót hordott, a másik nem, akkor 45 éves korukra 21 cm lesz a különbség a mellbimbóik között?

2014. jan. 13. 19:09
 22/32 anonim ***** válasza:
21: Ezt inkább neked javasolnám, de lehetőleg nem femina.hu, meg life.hu hitelességű oldalakról szerezd be az információt. :)
2014. jan. 13. 19:13
 23/32 anonim válasza:
Ilyen a szabadság. :D
2014. jan. 13. 19:15
 24/32 anonim válasza:
83%

Elhalnak a mellizmok? Uramatyám, elhalnak? Ez azért nagyon durva szó. Isten mentsen titeket attól, hogy elhaljon bármelyik izmotok. Max megereszkedik, veszít a feszességéből...

Namost, én melltartó párti vagyok. Persze, az enyémet zavaró lenne, ha nem "fognám vissza" :D 90D-s vagyok, és eddig még eszükbe sem jutott megereszkedni.

2014. jan. 13. 19:15
 25/32 anonim válasza:
91%

Tényleg, azok az izmok nem halnak el... hajjaj, az izomelhalás durva dolog.

Mi az egyetemen anatómiából azt tanultuk, hogy sokkal jobb a melltartó viselése. Nem csak a mellekre, a vállra, hátra, tartásra is kedvezően hat. Főleg, ha nagyobbak a méretek.

2014. jan. 13. 19:21
 26/32 anonim válasza:
0%
Ha mutatnál róla képet, könnyebben meg tudnánk mondani, hogy milyen hatása van ha nem hordasz! :)
2014. jan. 13. 19:58
 27/32 A kérdező kommentje:
Ja, igen, nem írtam hogy egyelőre nagyon szépen állnak. ;)
2014. jan. 13. 20:10
 28/32 anonim ***** válasza:
73%

Mellizma nőknek és férfiaknak egyaránt van. A férfiaké semmivel nem feszesebb attól, h nem hordanak melltartót.

A női mell nagyrészt zsírból áll, ami a mellizom felett "gyűlik össze".Minél több van, annál nagyobb a súlya, aminek következtében az azt tartó bőr fog kinyúlni, nem az alatta lévő izom! Viszont ha van, ami megtartsa a zsírtömeget a bőrön kívül (melltartó) akkor az kevésbé lesz igénybe véve és tovább marad feszes.

Ugyanezen az elven, ha mondjuk súlyokat akasztasz a füledre, meg fog nyúlni a cimpád, hacsak nem tartod a kezed a súly alatt, h levedd a bőrödről a terhelést.

2014. jan. 13. 20:31
 29/32 anonim ***** válasza:
ha fázol, látszik a bimbód:D
2014. jan. 13. 20:36
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem lógni fognak, ha nem hordasz melltartót.
2014. jan. 14. 15:40
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!