Ha magamnak szúrom a fülbevalót akkor mire kell figyelni?
Elmondom én hogy csináltam régebben magamnak.
Fogtam egy tűt és sterilizáltam, régebben lángba tartottam, majd jól áttöröltem zsepivel, most amikor utoljára szúrtam, akkor már rutinosabb voltam és a kocsiból kivett régi elsősegély dobozból vettem ki betadint és azzal töröltem át. Ne a legvékonyabb tűt válaszd, legyen viszonylag vastag, de azért ne akkora, mint egy zsákvarró tű.
Fogod a jeget, a fülcimpád mögé nyomod, vársz vagy fél percet és belenyomod a tűt a füledbe. Én nem használtam semmi almát meg ilyeneket, amit oda tettem volna a jég helyére, ott tartottam a jeget tovább. Nem fáj elhiheted. Esetleg egy kis feszülést fog érezni, ha már elvetted a jeget a füledtől. Én nem húztam ki rögtön a tűt, mert előző tapasztalataimból kiindulva ha rögtön kihúzom a tűt, akkor nehezebben megy bele a fülbevaló. Inkább mozgattam benne kicsit, bár elég nehezen megy, és olyankor már megy ki a jég hatása, szóval nem jó sokáig csinálni. Aztán bedugod a fülbevalót és kész. Azt is fertőtlenítsd és próbálj olyan fülbevalót választani, aminek vékony a szára. Nekem általában nehezen mentek bele a lyukba a fülbevalók, de pl. barátnőm az alapján szúrta ki magának, ahogy én mondtam neki, és neki simán belement.
6-szor szúrtam már ki a fülem, és semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!