Ma az utcán leszólitott egy fotós és ajánlatott tett: álljak neki modellt egy erotikus újsághoz és kapok minimum 3 millát. Mit tegyek?
hát, a Private (a Private Gold csatorna gazdája) sem műtermekben tartja a castingokat, hanem szállodákban, panziókban. Meg jellemzően az utcáról szedik az embereket, mert új, érdekes arcok kellenek, nem pedig olyanok, akik amúgy jelentkeznének maguktól egy ilyenre.
A 3 milla tényleg soknak tűnik, de ettől még nem feltétlenül kamu maga az ajánlat, csak csalogatnak.
Az elrabolnak, elvisznek, az egy baromság.
Döntsd el, hogy amúgy akarnál-e ilyet csinálni és ha igen, akkor vigyél magaddal valakit, akiben megbízol.
fúú a castingot megnéztem. Hát csöppet sem lettem ideges. A csaj Szűz volt oda akarta adni a barátjának a szűzességét. De volt olyan naív a kiscsaj hogy rábeszélték. :@ És nem is bánt vele gyengéden... az aljas.... a kiscsaj másnap tuti nem nézett a tükörbe.. meg is érdemli aki ilyenbe belemegy ne várjon jót.
Off: A helyesírási hibákért elnézést kérek csak ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!