Mit tudok csinálni a megereszkedett melleim ellen? Mit tudok velük csinálni? 16/L
Sajnos volt egy idő, hogy híztam-fogytam; híztam-fogytam majd megint híztam. (Van, hogy még most is fent áll ez a probléma, de már nem úgy mint régen.) Hihetetlenül hamar erő típus voltam és 16 évesen 85-90 C kosaras melltartót hordok. Az igazság az, hogy nagyon megereszkedett a mellem, szerintem ezek miatt a súlyveszteségek és vissza nyerések miatt.
Mit tudok tenni? Nagyon utálom, hogy meg van ereszkedve. Undorodva nézem magam a tükörbe és félek, hogy a leendő barátom/férjem is elhányja magát, ha vetkőzésre kerül a sor.
ha valaki szeretni fog nem fogja elhányni magát tőled, nem egy mellből áll a nő:) amúgy szerintem túl sok mindent nem tudsz vele csinálni.
(ha az elsőnek küldesz képet engem se hagyj ki)
60kg vagyok és megmértem és félre is írtam 75 a körméret. 60kg-ommal egyáltalán nem nézek ki ducinak, de azért köszi :Ddd tény, hogy nem a vékonyak táborát erősítem, de semmiképpen nem vagyok duci!!! (Ezt úgy mondom, hogy én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa.)
Képet meg nem kap senki :)
Kép nélkül nehéz megmondani, nem túlzod-e el a dolgot. De én, mint a természetes nagy mellek egyik legnagyobb rajongója (:D), azt mondom, még mindig sokkal szebb egy megereszkedett nagy mell, mint egy akármilyen kicsi. A kis mell az ami kimondottan csúnya, szerintem.
f24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!