Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép/szexi egy...

Szerintetek szép/szexi egy ilyen vékony lány?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jan. 10. 03:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kóros, mert nem csak szimplán vékony hanem izmos. Látszik a lábán is hogy kisportolt. Én elég közel állok ehhez a vékonysághoz, szeretnék ennyire az lenni. Most a 171 centimhez 49 kg vagyok, viszonylag izmos, de azért ha ilyen lábam lenne... Kíváncsi voltam, hogy másoknak mennyire tetszik ez :)

Egyébként 26 éves,de tényleg nem néz ki annyinak :D

2014. jan. 10. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem csinos. és az arca is szép
2014. jan. 10. 19:10
 13/17 anonim ***** válasza:
171 centihez 49 kg? szerintem az borzasztó kevés. ennek a lánynak nagyon szép alakja van szerintem, és azért nem tűnik nagyon durván vékonynak, mert alacsony. te viszont magas vagy, ezért a 49 nálad sokkal vékonyabbnak tűnhet, mint ahogy ő kinéz
2014. jan. 10. 23:43
 14/17 anonim ***** válasza:
ha van jó melle, és feneke akkor nincs gáz :)
2014. jan. 11. 00:18
 15/17 anonim ***** válasza:

A vékonysággal nincs bajom, sőt az ilyen vékony lányok tetszenek. Szerntem egyáltalán nem kórosan sovány. Szép, ha valaki sportos, de ne vigye szerintem túlzásba, mert nem szép, ha valaki izmos.

Szóval igen: szerintem szép és szexi :)

Nekem nem elsődleges szempont pl. a mell; szóval, ha valakinek kicsi, engem nem zavar, sőt inkább az zavar, ha nagy! A fenék is olyan, hogy kinek mi tetszik, ha szép formás és kerek, akkor a legjobb szerintem :D de ezzel nem mondtam újdonságot. Illetve a nagy fenék se tetszik, pont a mérethez illő tetszik a mellből és a fenékből is. A vékony lányokhoz nem illik a nagy fenék és mell.

Van, aki kórosan soványnak tart emiatt meg stb. de szerintem szép és biztos , hogy nem csak én vagyok így vele, mert nem egy embert ismerek.

Sokan nem értenek velem egyet, de mindnekinek más tetszik, nem tetszhet mindenkinek ugyan az. :)

2014. jan. 11. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Általában ezek a lányok laposak, mint a Kalahári-sivatag..
2014. jan. 12. 01:04
 17/17 Springer Botond válasza:
Nagyon szexi! :)
2014. aug. 23. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!