Szerintetek Palvin Barbi vagy Cara Delevingne a szebb?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 18:23
12/18 anonim válasza:
Mindkettejük szép a maga módján, de Cara kétségkívül különlegesebb, nem sablonarc. A hangja is határozottan jobban tetszik, mély és kissé reszelős, nem olyan kislányos, mint Palviné.
Sokan nagyokat néznek a szemöldöke láttán, pedig szerintem még mindig jobb, mint a tetovált műszemöldök, amilyen a partyk*rváknak van...
Egyszóval Cara egy igazi egyéniség. Barbi is, de ő kevésbé karakteres.
15/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik Palvin arca, túl éles az álla. Nem ronda, de szerintem nem is a legszebb. Carának egyszerűen tökéletes arca van, bár a szemöldöke nekem sose tetszett, kicsit szedethetné, szerintem úgy még szebb lenne (bár fölösleges lenne fokozni). Egyébként nem szeretem a modelleket, sose érdekeltek, de el kell ismernem, hogy Carának szebbet még nem láttam.
16/18 anonim válasza:
Nem csúnya a Barbika, de semmi különleges nincs benne, szerintem teljesen átlagos.
Viszont Carához hasonló lányt még nem is láttam, sokkal egyedibb, különlegesebb és szebb, nekem ő a No. 1 a hírességek közül, szóval én rá szavaznék.
17/18 Jonghyun._.900408 válasza:
Cara nagyon szép...Barbi a nyomába se érhet
18/18 anonim válasza:
csak is a Barbiii *_* atyaúristen de gyönyörű
Carának nem tetszik a szemöldöke…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!