Halvány barack színhez milyen szín illik? (körömlakk)
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 17:42
1/4 anonim válasza:
halvány menta, bézs, fekete, fehér
2/4 anonim válasza:
szerintem színes ruhákhoz leginkább fekete vagy fehér
3/4 anonim válasza:
A menta szerintem is jó, de a bézs is elég "gyenge" szín, elvesznének egymás melett. A fekete, sötétebb barna, lila, kék még még szép lehet. A fehérrel nekem nem tetszene, csak, ha a barack inkább kicsit narancsos.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is lila vagy türkiz, ha valami élénket szeretnél, barack, vagy valami krémes fehér szín, ha visszafogottabbat. Esetleg alkalomra jó lehet még az ezüst vagy az arany is, a kiegészítőidtől függően. Én nagyon szeretem az ezüst-barack kombinációt, mert annyira nem megszokott, mint az arannyal de mégis jól néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!