Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszik ez az óra nektek?

Tetszik ez az óra nektek?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem azért tetszik, mert egyszerű, mégis szép és elegáns.

2009. nov. 30. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek :)
2009. nov. 30. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 3-4 évig hordtam egy hasonlót, szóval tetszik. Persze meguntam és most bőrszíjas van.
2009. nov. 30. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem ez előtt egy bőr/műanyagszíjas volt. Kb. 10 évig hordtam, nagyon szerettem. Az óraszerkezet most is megvan és működik, csak nem tudok rá szíjat rakni, mert az óra műanyag háza szó szerint málik széjjel.

Ez a titánházas talán tovább fogja bírni. Nekem nagyon tatszik ez is! A sok digitális kiegészítő a kijelzőn engem csak zavarna. Úgyis csak az időt nézném rajta. És ezt az órát tényleg bárhová, bármilyen alkalomra fel lehet húzni.

Úgyhogy valószínűleg egy ilyet fogok kérni karácsonyra. :)

2009. nov. 30. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem szép :)
2009. nov. 30. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik,hasonlót fogok venni :)
2009. nov. 30. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem túl egyszerű, nem tudnék ilyet hordani, de attól még másnak lehet szép.Hordjad egészséggel!
2010. jan. 22. 17:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Hordom is, már egy hónapja. :)

Nekem pont ez tetszik benne, az egyszerűsége. Ezt szerintem bármilyen, akár komolyabb alkalmakra is fel lehet húzni.

Én pl egy féltégla méretű, ezer funkciós, tízféle kijelzős, össze-vissza csicsás órát nem tudnék hordani. Persze mindenkinek más az ízlése, ezzel nincs is semmi baj. :)

Az óra nekem csak arra kell, hogy tudjam mennyi az idő, egy pillantással leolvassam róla és ne keljen folyton a mobilomat előbányászni emiatt. Arra meg ez pont jó.

2010. jan. 24. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!