Tetszik ez az óra nektek?
Nekem ez előtt egy bőr/műanyagszíjas volt. Kb. 10 évig hordtam, nagyon szerettem. Az óraszerkezet most is megvan és működik, csak nem tudok rá szíjat rakni, mert az óra műanyag háza szó szerint málik széjjel.
Ez a titánházas talán tovább fogja bírni. Nekem nagyon tatszik ez is! A sok digitális kiegészítő a kijelzőn engem csak zavarna. Úgyis csak az időt nézném rajta. És ezt az órát tényleg bárhová, bármilyen alkalomra fel lehet húzni.
Úgyhogy valószínűleg egy ilyet fogok kérni karácsonyra. :)
Hordom is, már egy hónapja. :)
Nekem pont ez tetszik benne, az egyszerűsége. Ezt szerintem bármilyen, akár komolyabb alkalmakra is fel lehet húzni.
Én pl egy féltégla méretű, ezer funkciós, tízféle kijelzős, össze-vissza csicsás órát nem tudnék hordani. Persze mindenkinek más az ízlése, ezzel nincs is semmi baj. :)
Az óra nekem csak arra kell, hogy tudjam mennyi az idő, egy pillantással leolvassam róla és ne keljen folyton a mobilomat előbányászni emiatt. Arra meg ez pont jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!