Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb, legvonzóbb...

Melyik a legjobb, legvonzóbb férfi parfüm?

Figyelt kérdés

Elsősorban 17 és 22 év közötti lányok válaszát várom!

A válaszokat előre is köszönöm. 20/F

2009. nov. 30. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Régen mindig a legmárkásabb parfümöket vettem, de rájöttem hogy a Bruno Banani Magic man a legjobb! De tényleg! L/19
2009. dec. 2. 21:12
 12/22 anonim ***** válasza:
21:12-es voltam! természetesen nem magamnak hanem a páromnak vettem!:)
2009. dec. 2. 21:13
 13/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon cool az Armani-Black Code de még jobb a Dolce & Gabbana-Men.
2009. dec. 3. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:
az armani black code tényleg isteni, de ha nem akarsz ennyit kiadni, akkor próbáld ki a mexx-fligh high nevűt valami isteni, legalábbis én imádom! 19/L
2009. dec. 3. 09:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Paco Rabanne - Black XS

Nekem ez tetszik a legjobban :)

2009. dec. 3. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:

A barna Cuba és a Best of Chevignon tényleg nagyon jók, de nekem a szürke-kék 212 men a kedvencem, de nagyon szeretem az összes 212-öt. Hoztam tegnap mintát az összesből, páromnak akarok majd venni, és most azokat szaglászom. Nagyon fincsi.

22L

2009. dec. 3. 10:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Szeretném felhívni a kérdező, de leginkább mindenkinek a figyelmét, hogy a kérdés ebben a formátumban értelmetlen. Egy részről szubjektív, hogy kinek mi tetszik, másrészről ugyan az a parfüm más emberen más illatú. Úgy ahogy nem áll minden embernek jól minden ruha, úgy nincs olyan parfüm, ami mindenkinek jól állna.
2009. dec. 3. 13:38
 18/22 anonim ***** válasza:
million
2009. dec. 3. 15:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igen, tudom, hogy nem minden emberen ugyanolyan egy parfüm, de azért mégis kíváncsi vagyok, hogy melyiket szeretik többen, melyik népszerűbb. Várom a további válaszokat is.
2009. dec. 3. 16:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Hugo Boss párti vagyok, de nem az újabbak, hanem az a "klasszikus", sárgás parfüm jön be nekem. Komoly, elegáns, sexi :)
2009. dec. 3. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!