Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellnövelő keszitmények....

Mellnövelő keszitmények. Segitenek vagy nem?

Figyelt kérdés
Kerem, csak a szemelyes tapasztalattal rendelkezo holgyek irjanak...MI a velemyuk a beauty breast mellnovelo keszitmenyrol? Vagy van mas hatasos keszitmennyel szemelyes tapasztalatuk? A valaszokat elore is koszonom szepen.
2009. nov. 29. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod mi a jó benne?Hogy aki kitalálta,és piacra dobta a terméket,az most elég pénzes lett a sok hiszékeny nők miatt!!!A melled egy kenőcstől nem fog nagyobb lenni!!A kis mellel születtél az is maradsz(genetika),legfeljebb a szilikon segíthet)
2009. nov. 30. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem bevált!

Én ezt a készítményt használtam tavaly 1 évig és kb. 2 kosárméretet nőttek a melleim. A kapszula mellett a krémet is használtam, és görögszénamag kapszulát is szedtem mellé.

Kb. a 4-5 hónap után kezdett beindulni a növekedés, már kezdtem azt hinni, hogy nem is hatásos, még szerencse, hogy nem hagytam abba a kúrát.

Előtte próbáltam más mellnövelőket is (Erdic, B2UP mellrágó) de ezek semmit nem használtak és iszonyú drágák voltak.

A kolléganőimtől hallottam erről a Beauty Breast-ről, nekik is használt, volt akinek 2 hónap után.

Azóta már nem használom, de a mellnövekedés megmaradt, nagyon klassz!

Én itt vettem : [link]

2009. nov. 30. 01:58
 3/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat....mar csak annyit fuznek hozza az elso komment irojahoz, hogy miert vagy ilyen duhos? en nem szulettem kis mellem, de nem is vagyok megelegedve veluk...es az en penzem fog ra menni, nem a tied...szoval...szemelyes tapasztalatod van a keszitmennyel kapcsolatban? Ha igen, akkor koszi, de ha nem, akkor folosleges volt a valaszod...:)))
2009. dec. 16. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Az elso komment irojanak:

Kiprobaltam a Breast Success-t es nekem bevallt. 3 honapja szedem es a melleim lathatoan nagyobbak, feszesebbek es teltebbek. Szoval nem csak a silikon segithet. :)

2010. márc. 23. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Ha bevált akkor gratulálok,bár én az ilyenekben nem hiszek,mert ez nem más mint a hiszékenység kihasználása!

Tudod ez olyan mint régen a csodaitalok.Ami mindenre jó..Itták hogy örök életűek legyenek,itták a az örök fiatalságra,itták a feketehimlő ellen is..

Egyébként hál istenek engem a természet nagy mellekkel áldott meg,így nem kell kidobnom ilyen hülyeségekre pénzt..

De igazad van a te pénzed,azt csinálsz vele amit akarsz!!!!

(nem kell válaszolnod,mert már nem fogok ide visszajönni,a kérdésed már nem érdekel)

2010. márc. 24. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!