Mellnövelő keszitmények. Segitenek vagy nem?
Nekem bevált!
Én ezt a készítményt használtam tavaly 1 évig és kb. 2 kosárméretet nőttek a melleim. A kapszula mellett a krémet is használtam, és görögszénamag kapszulát is szedtem mellé.
Kb. a 4-5 hónap után kezdett beindulni a növekedés, már kezdtem azt hinni, hogy nem is hatásos, még szerencse, hogy nem hagytam abba a kúrát.
Előtte próbáltam más mellnövelőket is (Erdic, B2UP mellrágó) de ezek semmit nem használtak és iszonyú drágák voltak.
A kolléganőimtől hallottam erről a Beauty Breast-ről, nekik is használt, volt akinek 2 hónap után.
Azóta már nem használom, de a mellnövekedés megmaradt, nagyon klassz!
Én itt vettem : [link]
Az elso komment irojanak:
Kiprobaltam a Breast Success-t es nekem bevallt. 3 honapja szedem es a melleim lathatoan nagyobbak, feszesebbek es teltebbek. Szoval nem csak a silikon segithet. :)
első vagyok.
Ha bevált akkor gratulálok,bár én az ilyenekben nem hiszek,mert ez nem más mint a hiszékenység kihasználása!
Tudod ez olyan mint régen a csodaitalok.Ami mindenre jó..Itták hogy örök életűek legyenek,itták a az örök fiatalságra,itták a feketehimlő ellen is..
Egyébként hál istenek engem a természet nagy mellekkel áldott meg,így nem kell kidobnom ilyen hülyeségekre pénzt..
De igazad van a te pénzed,azt csinálsz vele amit akarsz!!!!
(nem kell válaszolnod,mert már nem fogok ide visszajönni,a kérdésed már nem érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!