Csak lányok! Melyik a kedvenc férfi parfümötök?
Mit gondoltok az oriflame,és Avon cuccokról?
Előre is köszönöm!
Givenchy - Insense Ultramarine Eau De Toilette Spray :)
nagyon jó illata van... bár ami engem illet, minden jóillatú pasitól képes vagyok beindulni :D:D
Ahány válaszoló,annyi parfüm. De ez jól is van így! Akkor most milyet használjak? (nem egy parfümöm van,de szerintem nem túl extrém illatuk van. Legalábbis szerintem)
Igyekszek törődni magammal: sport,szoli (elég fehér voltam),kenegetem az arcom mindenféle kozmetikai cuccokkal stb. Nem vagyok piperckőc,de szerintem ez az "ápolt" kategória. Nem vagyok kicsit b_zis?
(Most ne úgy képzeljetek el hogy órákig állok a tükör előtt,hogy milyen szép vagyok,csak próbálok odafigyelni magamra.)
a szoli oké ha tényleg nagyon sápadt voltál, de ennél kicsit felröhögtem "kenegetem az arcom mindenféle kozmetikai cuccokkal" mi mindenféle?és minek?
férfi figyeljen oda magára jah: borotválkozás, alapos tisztálkodás, körömvágás, hajápolás, de arcot kenegetni "mindenfélével" úgy minek? mivel?:D
amúgy ez az ok kategória még sztem=)
Nincs gusztustalanabb a szolis pasiknál. Minden mást elnézek, de szoli? Fujj... persze gondolom a plázamacskáknak vagy divatbabáknak akarsz tetszeni, azoknak bejön ez hiszen ők is állandóan szoliba járnak.
Az eredeti kérdésre meg: Chevignon a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!