Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez milyen nyaklánc? Mi a márkája?

Ez milyen nyaklánc? Mi a márkája?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ha valaki megtudná mondani a márkáját, az nagyon jó lenne

2014. jan. 5. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És természetesen "helyesírásbaN" akart lenni, csak lemaradt az n a végéről.
2014. febr. 5. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
És még mielőtt jönnél a google találatok számával, hogy melyikre hány találatot dob ki és ebből próbálnál arra következtetni, hogy hogyan írjuk helyesen: [link]
2014. febr. 5. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
A "minden nap" tényleg mindennap, kedves helyesírásba belekötő! :) De mindennapos, hogy ezekről az ékszermárkákról hallottak az emberek, kedves helyesírásból jeles előző! :D Bocsi, ezt nem hagyhattam ki! :D Valóban, Chanel, Cavalli, és még jó néhány divatház is készít ékszereket! Pl Balenciaga, Bvlgari, Louis Vuitton és Kenzo is, csak, hogy párat kiemeljek! :)
2014. febr. 5. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan ember van ezzel tisztában, aki vásárol az említett butikokban. Én viszont nem hordok márkás ruhákat, így a kínálatukkal sem vagyok tisztában. De legalább tudok helyesen írni. Kinek mi a fontosabb, ugye :D
2014. febr. 5. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:

:D Már nem azért, de te jársz egyáltalán vásárolni? :D Ne mondd már, hogy még sosem voltál Zara üzletben, vagy csak egyszerűen egy plázában, ahol van Brigitte Bijou!? :D :D :D

Nem kell ehhez Chanelben vásárolni... De Tiffany-ban sem kell járni... Csak egyszerűen internetezni, filmeket nézni (akár régi filmeket is), vagy olvasni... Még a klasszikusokban is említenek luxus márkákat, ékszereket! :D De igaz, inkább tudd leírni a "mindennap" szót helyesen! Jobb is így, nem kell mindenkinek márkás ékszert hordania! :)

De azért javaslom, hogy legközelebb ne szólj hozzá olyan témához, amiről fogalmad sincs, főleg ne kioktatóan! :) Mert tudod, ilyen az, amikor a h...e okoskodik! :)

2014. febr. 6. 11:46
 16/16 anonim válasza:
Jézusom xddd
2018. aug. 25. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!