Szerintetek sminkes szakmából meglehet élni?
Figyelt kérdés
Érettségi után elmennék valami smink iskolába tanulni. Nagyon érdekel a smink téma, már hosszú évek óta és nekem ez a nagy "szerelmem". Van hozzá tehetségem, mindig dicsérik a sminkeimet, amit viselek, bár csak magamon gyakorlok. Szerintetek, ha valakiben van elhivatottság, kedv, és tehetség érvényesülhet sminkesként? Pl színházakban, vagy tévénél sminkesként szívesen dolgoznék, csak nem tudom, hogy úgy van-e, mint pl a fodrászattal, hogy minden 2. lány az akar lenni és úgy sem tudnék elhelyezkedni? Youtube-ra semmiképp nem gyártanék tutorialokat, hogy hátha majd jön az áttörés és felfedeznek, mert szerintem lerágott csont.2014. jan. 4. 00:27
1/2 A kérdező kommentje:
ja azt hozzáteszem NEM kozmetikusként képzelem el a dolgot, mert oda nagyon kevesen járnak sminket csináltatni.
2014. jan. 4. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!