Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tesz hipszterré a mai...

Sándorjános kérdése:

Mi tesz hipszterré a mai értelmében?

Figyelt kérdés
Nem csak a divatra gondolok, hanem egészében véve, életstílus, alkotás szempontjából is.

2014. jan. 3. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fényképezz le minden értelmezhetetlen dolgot. Mű-művészi dolgokat. Szerezz be kőkorszaki cuccokat, pl írógép, gramofon, polaroid, antik cuccok. Szarj le mindenkit. Legyél sznob. Hallgass indiepop/rock zenét; a lényeg, hogy indie legyen. Legyél tisztában a legújabb technológiai dolgokkal, főleg telefonok terén. Legyél kapható a mindenről való filozófiálásra. Hirtetsd, hogy téged soha senki nem ért meg. Mivel csak egyszer élünk, próbálj ki mindent, tekintet nélkül arra, hogy a későbbiekben kegyetlenül megbánhatod. Legyél ódivatú, viszonylag kreatív, és koppintsd a többiek stílusát.
2014. jan. 3. 13:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Egyszer egy osztálytársam lehipszterezett, igazából ez az alapja a kérdésemnek.

A leírásod alapján félig vagyok az, de az még nem normális?:D

Nincsenek ósdi cuccaim, átlagos öltözékem: farmer, ing, póló, ha fotózok, akkor életképeket, vagy érdekes házakat, belső tereket, nem tartom magam sznobnak, de a túl divat központú, ízlésű embereket lenézem (swag-ek, pávák, stb...) , nem érdekel a technológia, viszont az indie rockot szeretem (meg igazából minden zenestílust jazzen át a death metálig), szeretek gondolkodni, szóval filózgatok néha, mások szerint kreatív vagyok, másokból a jó tulajdonságokat próbálom megragadni, hibáikból tanulni (szerintem ez teljesen normális), nem élek a mának, szeretem a megbízható jövőt, apró szabályokat és a rendet, viszont gyakran vagyok magam alatt, amikor úgy érzem, hogy nem értenek meg (nem szeretem hangoztatni, de néha lesüt rólam, hogy bajom van).

2014. jan. 3. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Fura és homályos dolog, mi? Lehet, hogy ez az új hippi.
2014. jan. 3. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy eddig az Emo - volt a ciki, meg gázos stílus, most a hipszter :D
2014. jan. 3. 14:10
 5/6 anonim válasza:
Engem azért hipsztereztek le mert fekete keretes szemcsim lett.Aztán később megkérdeztem hogy az mi, és elmondták. Utánaolvastam.És arra jutottam hogy lesz*rom hogyha ezt gondolják rólam,mert úgyse igaz.Talán ebbe hasonlítok a hipszterekre:D,hogy lesz*rom.:D
2014. jan. 3. 18:43
 6/6 anonim válasza:
Nekem ish Olyan "Hipszter" szemüvegem lett nem rég..bár nem is tudtam róla,hogyaz az..Állandóan lehipsztereznek,bár már a szemüveg előtt is volt..Ahogy olvasteam a választ eléggé magama ismertem a Hipszter "jellemzői" küzt..akkor most a tudatomon kívül Hipszter vagyok/lettem?? Vagy én nem értem..
2014. febr. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!