Lányok nagyon csúnya vagyok? 20 f
Szerintetek van olyan lány aki szóba állna velem?még csak egy barátnőm volt de az is már majd nem tíz éve 13 éves koromban.
18as, szerinted miért nincs nőd? én ebből a 2 válaszból levágtam:D
Kérdező, ha meg akarsz szabadulni a pénzedtől, akkor ne a kukába dobd, hanem inkább add olyannak, akinek szüksége van rá
amúgy meg csinálj először normális fényképeket.. tudod... teljes ruházatban állsz, és mosolyogsz.. ilyesmi.. ne pedig papírokat nyomj a füledbe-szádba-orrodba mint egy degenerált:D és tartsd magadon a ruhádat, lehet, hogy te menőnek gondolod a félmeztelenkedést, de ha normális nőt akarsz, akkor ő nem fogja annak gondolni, mert magamutogató
nem a fejeddel van a probléma.. legalábbis nem azzal a részével, amire te gondolsz!
Most azt hiszed, hogy sok lány összecsorgatta a bugyingót mert te megmutattad a meztelen felsőtested? Vagy azért mert pár darab huszassal temeted be magad jobban fogsz valakinek kelleni?:D Egyrészt én a testedtől sem vágom hanyatt magam, nekem is ilyen (igen pasi vagyok), az arcod meg nekem nem jön be.
Szóval nem a külső a lényeg, de ha ilyenekre szorulsz hogy képet osztasz meg tulajdonképpen nyíltan provokálva az embereket, a belsőd sem lehet túl megnyerő, így a külsőd finoman szólva is hidegen hagyja a legtöbb embert...
Az a baj, hogy még azt se érted, hogy nem a pénzzel van baj (nyilván nem attól kell megszabadulni, hogy barátnőd legyen), hanem, hogy azzal fotózkodsz, mert azt hiszed, hogy ettől majd a lányok összecsinálják magukat gyönyörükben..meg ez a félmeztelen kép is, na ne már..nem a pénz, hanem a stílus a gáz, bocsi.
24L
Szörnyű a stílusod.
Az arcod nem látszik.
Rossz a kép minősége.
Ez a pénzzel pózolós kép nagyon nem menő.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!