MŰKÖRMÖSÖK ti mennyit kerestek? Az elején mennyit kerestetek?
Hát az elején még nem sokat ugyebár,mert megveszed a cuccot,és azért érdemes minőségi lámpát,eszközöket venni,mert azokkal lehet igazán szépen dolgozni! :)
Az elején inkább még azért dolgozol,hogy visszajöjjön annak az ára,amiből te megvetted a cuccokat,kell azért egy bizonyos kialakult vendégkör,hogy ne csak fizetéskiegészítés legyen,nekem ezelőtt csak az volt.:)
Legtöbben egyértelmű,hogy fizetés körüli napokban,ünnepek előtt sokan,kevesen pedig a hónap végén vannak.
De ez attól is függ,hogy mennyiért és hogy dolgozol..:)
nálam is változó..most mikulásra,szalagavatóra,karácsonyra jöttek hozzám anyukák,lányaik és nagymamák is műkörmöket csináltatni szolidtól a nem túl szolidig..:D nálam naponta úgy 5 ember van,ünnepekkor mint mondtam,ez növekszik.:)
Az elején fizetéskiegészítésként 50 körül jött,így havonta 100 körülre jön ki.:) úgy,hogy közben veszem hozzá az újabb cuccokat.:) Nem valami ultra gázsi,de jobb,mintha a tescoban robotolnék a pénztárban vagy raktárban dolgoznék,mert ezt azért szeretem csinálni..:)
Te is bele szeretnél vágni?? :) Ha igen,sok szerencsét,remélem kicsit segítettem!! :) 21/L
Kezdd el,én úgy gondolom,hogy veszíteni valód nincs,és majd belejössz.:)
Bár bevallom,az elején én is sokat bénáztam,de bele lehet jönni.:)
Kezdd el csinálgatni barátoknak,tedd fel a netre facebookra pl,és ha látják,hogy szépek a munkáid és elég olcsó is vagy,akkor úgyis kialakul egy vendégkör! :)
Sok szerencsét!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!