1/12 anonim válasza:
Az első képen az a ruha szerintem nem áll jól. Meg nem is tetszik.
2/12 anonim válasza:
Ha nem a telefont néznéd, akkor jobban el tudnám dönteni. Így eléggé hülye fejeket vágsz, pedig nem hiszem, hogy amúgy csúnya lennél. Az sem mindegy, mit veszel fel, az első ruha borzalmasan áll, ezért az a kép 10/3-4, a másikon már normálisabb, 10/5.
3/12 Dwight Schrute válasza:
mind2 kép gagyi ha téged kell pontozni, így csak tippelni tudok. kb 10/7
5/12 anonim válasza:
Nagyon buta fejet vágsz :/ Talán próbálj olyat feltölteni, amikor nem a telefont nézed, hanem inkább a tükörben saját magad, vagy a telefon kameráját. :)
6/12 anonim válasza:
kb 7, de tényleg nem a telefont kéne nézni.
Amúgy az első ruhád nagyon ronda. Ha jól látom nem egyberuha, tehát te raktad így össze. Máskor ne hord együtt a két darabot, mert iszonyatosan ronda... (Divattervező vagyok)
7/12 A kérdező kommentje:
Egyberuha :)!
2014. jan. 1. 21:42
8/12 anonim válasza:
#5-s vagyok:
Szerintem nem ronda az első ruha, csak a te arcodhoz nem illik. Lehet, hogy ha sminkelve lennél és a hajad is meg lenne csinálva, és a ruhához lenne néhány kiegészítő rajtad...talán jól mutatna. :))
9/12 anonim válasza:
Az első ruha borzalom, az senkinek sem áll jól.
Ne nézd a telefonod. Az ilyen képeknek semmi értelme, idétlenek.
10/5
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy szép lehetnél, de ezekből a képekből tényleg nehéz eldönteni. Az első ruha tényleg borzalom..szerintem eleve ronda, de rajtad meg pláne előnytelen.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!