Megtudnátok mondani hogy még mennyit fogok nőni? Ha:
13 és fél éves vagyok és 160 cm magas. 41 kg a testsúlyom. Hogy ha ez segít, akkor még azt megmondom hogy nem sportolok. :) Hány cm - t fogok még nőni?
Köszönöm előre is! Ja! Meg még hogyha tud valaki ilyen " növést " elősegítő gyakorlatokat, akkor azt leírhatnátok! :D
Pedig nagyon igaza van!
13 és fél (!) évesen már rég tudhatnád, hogy a felnőttkori magasságod elsősorban a genetikádon múlik. Azon, hogy mit örököltél a szüleidtől, nagyszüleidtől.
Másodsorban pedig attól, hogy hogyan étkezel. Ha kevés tápanyagban gazdag élelmet fogyasztasz vagy ha dohányzol, alkoholt iszol, akkor a "genetikailag meghatározott lehetséges maximális felnőttkori magasságod" töredékét sem éred el.
Értsd: a csöpp súlyod nem segít a növekedésben.
Illetve: nézd meg apukád, anyukád, nagyszüleid mekkorára nőttek!
"Növést elősegítő" gyakorlatok pedig nem léteznek.
Elvileg sokkal magasabb már nem lehetsz. Nálunk is így van (apu 170, anyu 157), én 165 cm lettem...Igaz már 13 évesen is ennyi voltam, és én azóta nem is nőttem.:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!