Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megtudnátok mondani hogy még...

Megtudnátok mondani hogy még mennyit fogok nőni? Ha:

Figyelt kérdés

13 és fél éves vagyok és 160 cm magas. 41 kg a testsúlyom. Hogy ha ez segít, akkor még azt megmondom hogy nem sportolok. :) Hány cm - t fogok még nőni?

Köszönöm előre is! Ja! Meg még hogyha tud valaki ilyen " növést " elősegítő gyakorlatokat, akkor azt leírhatnátok! :D

2013. dec. 31. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Mivel SAJNOS nem vagyok jövőbe látó, nem tudom megmondani. Ahhoz meg gratulálok, hogy 13 éves létedre ennyire figyelsz biológia órán.
2013. dec. 31. 13:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Előző!! Ez az oldal nem azért van hogy feltegyünk kérdéseket? : 0 Hogyha valami nem tetszik akkor el lehet menni! Én csak szerettem volna tudni hogy kb. mennyit növök. Ennyi... Egy ártatlan kérdés volt!
2013. dec. 31. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid mekkorák?
2013. dec. 31. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Pedig nagyon igaza van!

13 és fél (!) évesen már rég tudhatnád, hogy a felnőttkori magasságod elsősorban a genetikádon múlik. Azon, hogy mit örököltél a szüleidtől, nagyszüleidtől.

Másodsorban pedig attól, hogy hogyan étkezel. Ha kevés tápanyagban gazdag élelmet fogyasztasz vagy ha dohányzol, alkoholt iszol, akkor a "genetikailag meghatározott lehetséges maximális felnőttkori magasságod" töredékét sem éred el.

Értsd: a csöpp súlyod nem segít a növekedésben.

Illetve: nézd meg apukád, anyukád, nagyszüleid mekkorára nőttek!

"Növést elősegítő" gyakorlatok pedig nem léteznek.

2013. dec. 31. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagy? ha igen menstruálsz-e már? A legtöbb lány utána már nem nagyon nö ha már megjött neki. szüleid mekkorák?
2013. dec. 31. 14:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok és már ezen a nyáron megjött. Apa: 170 Anya: 158 :S
2013. dec. 31. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sokat nem hiszem már hogy nöni fogsz. de a 160cm teljesen normális nöi magasság. Ráadásul a maygar férfiak nem túl magasak igy könyebb is párt találni. Márha számit a magasság neked. nekem pl mindig számitott én is 160 cm vagyok. A másik a fiúk is jobbna szeretik az alcsonyabb nöket. Nem egy magas mbarátnöm van akinek volt már gondja ismerekdéskor a magasságával. nem hordhat magassarkút stb.
2013. dec. 31. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi előző a bíztatást! :)
2013. dec. 31. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Elvileg sokkal magasabb már nem lehetsz. Nálunk is így van (apu 170, anyu 157), én 165 cm lettem...Igaz már 13 évesen is ennyi voltam, és én azóta nem is nőttem.:)

16L

2013. dec. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!