Műkörömcsiszoló gép, de melyik?
Sok kérdés van itt az oldalon is ebben a témában,de gondoltam hátha lesznek friss infók:).
Elvégeztem a sulit. Még nincs csiszologepem, ez lesz az első. Viszont nem akarok egyből 50ezer ft-os gépet venni, mert egyenlőre elég kicsi a vendegkorom és még csak irtthon dolgozom. De mégse akarok gagyit venni.
Az is érdekelne(kinek mi a véleménye), hogy csak új gépet vegyek, vagy esetleg egy használtat? Sok olyan hirdetés van, ahol alig használtként, vagy keveset használtként hirdetnek. Persze ki tudja azt biztosra..
Szóval Crystal Nails-ben gondolkodom.
-Salon Drill
-Prof Drill
-Lila Profi
-Xtreme Drill 2
És tényleg egyikhez sem jár fej? Mit érdemes megvenni? A karbid meg a kugli a jó ahogy olvastam. De abból is van kicsi, közepes, nagy..
De van a gyémánt fej és gyűrü készlet. Esetleg az is jó?
Előre is köszi a hasznos válaszokat:)
A salont ne, a többi nem rossz, bár olcsóbb, ha rögtön a jó gépet veszed meg, mint először egy olcsót, majd később a jobbat.
fejekből csak karbidot vegyél, én a mini kuglit, és a titan fejet ajánlom. A gyémánt készlet jár a géphez, de csak a papírhengeres fej használható, a többi kuka.
Értem, köszönöm szépen!
Úgy gondoltam, ha majd később veszek egy komolyabb gépet, akkor ezt meg majd megtart6tom tartalékba.
Na majd még kigondolom hogy legyen:)!
Boldog új évet minden idetévedőnek:)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!