Egy ilyen ruha milyen lenne szilveszterre? Házibuliba. (Kép)
Figyelt kérdés
Megvettem, de én bulizni nem igazán szoktam így kiöltözni, tehát max szilveszterre tudom elképzelni, de ti nem néznétek ki egy ilyen csajt?
2013. dec. 27. 21:51
11/19 anonim válasza:
Ez máris jobb, mint amit elsőre linkeltél. Tök más stílus. Nekem ezzel nincs bajom.
12/19 A kérdező kommentje:
Megvan konkrétan az a ruha is, csak gondoltam inkább az újat veszem fel.
2013. dec. 27. 23:02
13/19 anonim válasza:
Ég és föld a két ruha!
De azért a másodikra is igaz, hogy nagy mellel ugyanúgy túl kihívó.
Ha akkora van neked is, mint a tally-s modellen, akkor ízléses.
14/19 A kérdező kommentje:
Mondtam, az engem nem érdekel, hogy kihívó...Aki nem tetszik is bepróbálkozik a ruhám miatt, azt úgyis elhajtom aki meg tetszik...nos, akkor benne vagyok én is a dologban.
Nagyobb mellem van, mint a modellnek.
2013. dec. 27. 23:09
15/19 A kérdező kommentje:
De ebben a ruhában nem látszik, mivel teljesen zárt. Oldalról látszik, hogy van mellem.
2013. dec. 27. 23:09
16/19 anonim válasza:
Most akkor mi a problémád?
"nem igazán szoktam így kiöltözni," felvenni egy r!bancegyenruhát messze nem kiöltözés, de ha téged az nem zavar, hogy hivatásosnak néznek, akkor minek írtad ki a kérdést, mi az, ami miatt aggódsz, mert "kinéznének"?!
17/19 anonim válasza:
Inkább küldj magadról úgy hogy felveszed a ruhát. Úgy tudunk normális véleményt mondani.
18/19 A kérdező kommentje:
Riba.c ruha...gratulálok ;) Iiigen, biztos hivatásosnak néznek, mert felveszek egy ilyen ruhát. Te kis prűd.
2013. dec. 28. 12:57
19/19 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy emiatt aggódok, csupán érdeklődtem, de ha minden egyes válaszoló azt írná, hogy kinéznének egy ilyen csajt, akkor is felvenném, tehát nem oszt-nem szoroz a véleményetek. És igeen, akkor minek tettem fel a kérdést: mert unatkoztam.
2013. dec. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!