Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! TI hova rakjátok a...

Lányok! TI hova rakjátok a táskátokat a szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Most fogok előszörelmenni és nem tudom, hogy hogy is működik ez. Ahova megyek -koncert lesz- ott van ruhatár. Na már mosta táskám be kell oda rakni vagy nem? És ha igen akkor a pénzt hova teszitek? És ha nem nem zavaró h tánc közben az oldalatokon a táska?
2013. dec. 27. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Én egy nagyon kis táskát szoktam vinni, amibe belefér a telefonom plusz a pénz.Olyan kicsi hogy tánc közben fel sem tűnik.Ha a ruhatárba rakom nyugtalan vagyok. Egyébként a legegyszerűbb megoldás ha fogod a pénzed és a telód és berakod a melltartódba. :D
2013. dec. 27. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pici táskát viszek ilyenkor. Telefon, kulcs, egy kis pénz van benne. És mindig nálam van. Nem adnám be ruhatárba, és le se teszem. Elég pici, úgyhogy nem zavar tánc közben.
2013. dec. 27. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Én nem szoktam táskát vinni. A telefont, pénztárcát meg oda adom valakinek akiben megbízok, hogy tegye zsebre, mert ilyenkor általában szoknyában vagyok.
2013. dec. 27. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Egy picit táskát viszek magammal mindig. Abba pont elfér a telefonom, a pénzem meg a kulcsom.

Igazából mindig magamon hagyom a táskát de én eléggé parás vagyok ilyen téren mert egyszer már raboltak ki úgy hogy táncoltam és közbe valaki belenyúlt és kivette a pénztárcám.

Amúgy mindig olyannak adom akiben megbízhatok.

Mindig jár el velem egy kedves srác a barátnőjével, mindig ő vigyáz a cuccainkra. nem szeret táncolni ő az az iszogatós fajta mindig nagy pulcsiban meg olyan nadrágban van amibe minden elfér. Jó nem használjuk ki őt ezért, de mindig nála vannak a cuccaink.

Ne értse senki félre nem használjuk ki csak akkor adjuk oda a dolgainkat ha ő ül az asztalnál a párjainkkal és iszogatnak inkább.

Ő megbízható nem issza le magát soha és mindig odafigyel mindenre. Nem egyszer volt hogy a kis táskám pántja leesett és gyakorlatilag a placc közepén volt és ő egyből ugrott is utána. De volt már olyan hogy hazafelé menet annyira elfeledkeztünk ezekről hogy nála maradt mindenem, az összes cuccom gyakorlatilag csak a kulcsom volt nálam mert azt mindig a nyakamban hordom. De vicces volt másnap korán reggel beállítani hozzá amikor még nagyban aludt, mondanom sem kell hogy akkor a kabátjában voltak a cuccaink és az anyja épp akkor akarta kimosni és elég ciki volt megmagyaráznia neki meg nekem is hogy miért volt nála egy rózsaszín női pénztárca, egy fehér telefon és egy doboz női cigi:) Mondanom sem kell hogy a srác nem dohányzik és azért picit neki is kínos volt. De jót mulattunk ezen :)

2013. dec. 27. 12:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Viszont nincs kistáskám :O De úgy jó lesz h telefon zsebbe a pénz meg az egyik bnőm táskájába?
2013. dec. 27. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!