Szerintetek melyik a legszebb szemszín?
Kék.
A kéken kívül csak a zöld (az igazi zöld, nem az a kékeszöld, meg barnászöld meg sárgászöld amire a tulajdonosai szeretik rámondani, hogy márpedig igazi zöld) tetszik. A szürke szimplán nem szép, a barna meg unalmas. (sajnos én is barna szemmel rendelkezem....)
1. Ilyen nagy barna szemek a legszebbek, szinte az egész arcot uralják olyan feltünő, ez nagyon meg tud fogni.
2. Nagyon szépek még a zöldes-barnás szemek: [link]
... meg a zöld szemek, de olyan igazi szép sötétzöldet nem igen lehet látni.
A kék szemekből szép a nagyon sötétkék, de azok a világosas/szürke szemek, amik az emberek nagy többségének vannak, azok egyáltalán nem szépek nekem.
Nekem személy szerint a kék szemszínen kívül bármi...
...a kéket azért ellenzem, mert szerintem rettenetesen elcsépelt és nagyon kevés ember van, akinek jól áll...
... a zöld nem rossz, de az néha átmegy sárgás színbe, de persze van, amikor nagyon szép tud lenni...
... és végül a kedvenceim: a sötét szemek. Egyszerűen belenézel egy barna, meleg színű ember szemébe és megbízol benne akaratlanul. És még nem láttam olyan embert, akinek a barna szemszín ne állt volna jól. Vannak annyira különleges vonásaik a szemükben, hogy nem tudod levenni a szemed róluk.
Nekem őszintén a kedvencem a zöldes-barnás-mogyorószínű, mert nagyon megnyugtató belenézni.
De egyébként mindegyik szép.
Amit én nagyon nem szeretek, az a szürke szem, mert szerintem kicsit kifejezéstelen. De amit még jobban utálok, az a heterokómia.
Félre ne értsetek, vannak gyönyörű heterokómiás emberek, és a legtöbb embernek nagyon jól áll, de nekem nem. Sajnos nekem is heterokómiám van, az egyik szemem tengerkék, a másik meg világoszöld. Annyira nem látszik a különbség, de én nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!