Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb szemszín?

Figyelt kérdés
Esetleg linkelhettek is. :)
2013. dec. 25. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

Kék.

A kéken kívül csak a zöld (az igazi zöld, nem az a kékeszöld, meg barnászöld meg sárgászöld amire a tulajdonosai szeretik rámondani, hogy márpedig igazi zöld) tetszik. A szürke szimplán nem szép, a barna meg unalmas. (sajnos én is barna szemmel rendelkezem....)

2013. dec. 26. 02:21
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

1. Ilyen nagy barna szemek a legszebbek, szinte az egész arcot uralják olyan feltünő, ez nagyon meg tud fogni.

[link]

2. Nagyon szépek még a zöldes-barnás szemek: [link]

... meg a zöld szemek, de olyan igazi szép sötétzöldet nem igen lehet látni.

A kék szemekből szép a nagyon sötétkék, de azok a világosas/szürke szemek, amik az emberek nagy többségének vannak, azok egyáltalán nem szépek nekem.

2013. dec. 26. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Sötétbarna..:)
2013. dec. 27. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Zöld, zöldesbarna, kék.
2014. jan. 3. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem személy szerint a kék szemszínen kívül bármi...

...a kéket azért ellenzem, mert szerintem rettenetesen elcsépelt és nagyon kevés ember van, akinek jól áll...

... a zöld nem rossz, de az néha átmegy sárgás színbe, de persze van, amikor nagyon szép tud lenni...

... és végül a kedvenceim: a sötét szemek. Egyszerűen belenézel egy barna, meleg színű ember szemébe és megbízol benne akaratlanul. És még nem láttam olyan embert, akinek a barna szemszín ne állt volna jól. Vannak annyira különleges vonásaik a szemükben, hogy nem tudod levenni a szemed róluk.

[link]

2015. szept. 15. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez fogós kérdés,de szerintem a kombók a legszebbek. A sima szemszínek (barna,fekete,zöld,kék) nem annyira jön be. De ha pl.valakinek barnás zöld a szeme,akkor az kitud vinni a világból,annyira gyönyörű. A kékes zöld nálam elmegy. De vannak olyan kombók ,amik saját véleményem szerint nagyon ‘csúfak’. Pl.kékes barna
2019. márc. 17. 19:44
 17/17 anonim válasza:
100%

Nekem őszintén a kedvencem a zöldes-barnás-mogyorószínű, mert nagyon megnyugtató belenézni.

De egyébként mindegyik szép.

Amit én nagyon nem szeretek, az a szürke szem, mert szerintem kicsit kifejezéstelen. De amit még jobban utálok, az a heterokómia.

Félre ne értsetek, vannak gyönyörű heterokómiás emberek, és a legtöbb embernek nagyon jól áll, de nekem nem. Sajnos nekem is heterokómiám van, az egyik szemem tengerkék, a másik meg világoszöld. Annyira nem látszik a különbség, de én nem szeretem.

2023. dec. 15. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!