Szerintetek milyen hajszin állna nekem jól? A fekete haj sokak szerint nem áll igazán jól de nem értem miért? Szerintetek? Gondoltam a sötét barna hajra szőke melirral szerintetek az hogy állna feldobná a hajam?
Sötétbarna, az is sötét, de sokkal jobb, mint a fekete. A fekete szinte senkinek sem áll jól.
A barna szőke melírral meg nagyon nem szép.
Hú, hát valami reform tényleg kell, öregít, és ne vedd sértésnek, de a fekete haj inkább csak a bájos, szabályos arcú szépségeknek áll jól. Te nem ez a típus vagy, neked kicsit durvább vonásaid vannak, és úgy nézel ki így kb, mint egy butikban dolgozó, életunt negyvenes anyuka.
A vöröst sem ajánlom, inkább valami természetes színt, ha a szimpla barna túl unalmas (bár a szimpla fekete végképp uncsi szerintem), akkor dobd fel némi melírral nyugodtan, de abból is inkább a természetes vonalon, szóval más árnyalatú barnával. Esetleg ombre festés, bár ahhoz ügyes fodrász kéne, nem valami otthoni sufni-tuning, és valószínűleg már nem is a legtrendibb (már ha felzaklat az ilyesmi :D).
És ugyan nem a kérdés része, de ne így húzd ki a szemedet, nem áll jól. Ha már mindenképp feketével akarod kihúzni alul, a szempillák alatt tedd, és kicsit maszatold el, ne a vízvonalat fesd ki. Ez és egy új frizura durván feldobná a megjelenésed, sokkal csinosabb lennél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!