Nekem tetszik, a másik kérdésre is válaszoltam :P :)
Adok neki egy 8at. Talán kiengedhetné a haját, szerintem jobban állna neki, és esetleg elhagyhatnád az ilyen rózsaszín dolgokat, túl kislányosak már ilyen idősen úgy gondolom.
Csúnya nem vagy, de a stílusod borzalmasan előnytelen. Így jó indulattal egy 3-as. Ha összekapnád magad, simán jó csaj lehetsz.
Azt a kardigánt pl komolyan gondoltad, vagy viccből/nagymamád kedvéért vetted fel? Szörnyű, égesd el. :D Az alkatodból sok nem látszik, és még úgyis változni fogsz, de sportolj, az nem árt senkinek. :D
Az arcodat megint nehéz megítélni, mert a képen elállítottad a fényerőt/kontrasztot és a fele vonásaidat eltüntetted, ebből gondolom magadnak nem felelsz meg. A szemüvegkereted nem volt a legjobb választás, túl széles, ha legközelebb szemcsit csináltatsz, ne ilyet válassz, próbálj fel többfélét is.
Ez a hátranyalt haj viszont hülyén áll nagyon. Vagy engedd le, vagy próbálj már frizurát, vagy ha ehhez a módihoz ragaszkodsz, akkor talán vágass valami frufru-félét, legalább pár rövidebb tincset, mert így semmi nem keretezi az arcod.
14 évesen talán egy kevés smink is belefér, bár túlzásba ne ess, de egy kis szájfény, spirál, esetleg néha szemceruza még nem fog megártani. Csak ne feketével belül vízvonalnál fesd ki, tipikus tizenéves baki.
Leszel még jó csaj, nyugi. :) Csak ne erőltesd ezt a "falusi kislány, akit a nagymamája öltöztet"stílust.
Remélem nem érzed sértésnek, nem annak szántam. :) Csak hogy tudd, hogy többet ki lehet hozni, jó az alap. Ja és a ló túloldalára se ess át, nem kell közönségesnek meg unalmasnak lenni, nem kell követni a divatot se, meg semmi, csak legalább ízlésesen tedd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!