Keresek egy jobb képet amin nem ilyen a szám és nincs kiretusálva a szemem...
vállig ér a hajam de igazából egy kicsit hosszabb csak belett göndörítve...és a pedofil bácsik télleg megtalálnak
A szemed szép. De a szerkesztés miatt. Egyébként ezen olyan vagy, mint akit pofán vertek. Ha nem tartanád így a szádat, akkor sem lennél se szép se csúnya, csak normális talán kicsit fura alakú az arcod....
21/F
Már mindent leírtak előttem:
Aranyos, szép kép csak a szemed valóban kicsit természetellenes. Ha a jégvirág szerű mintát követve hó/jégkirálynős hatást akartál elérni így télen és ezzel a kékes szürkés színvilággal akkor annyit tudok mondani, hogy jó de a szemed inkább égszínkék olyan perzselő napsütése4s medence-partysan kék. Ebből biztos sokat értesz most :DDDD
Ez a szájtartás valóban inkább szánalmas már, bár mit színészkedjek nekem is volt ilyen képem régen. Egyébként azt hiszem hasonló arcunk van :D
Ha mosolyognál sokkal bájosabb lennél, előnyösebb lenne. Ilyen képet ne csinálj inkább, ezt hagyjuk meg másoknak... akinek nincs ízlése és stílusa és pi.csaszájjal akar hódítani mert mással nem tud.
Nem értem az arcformáddal mi a baj, valaki kritizálta. Az enyém is hasonló és senki nem szólt még be miatta sokak szerint szebb vagyok, mint az átlag. Szerintem ronda vagyok de az egy dolog. Összességében szerintem átlagon felüli az arcod később ha szerencséd van még csinosabb leszel és egy megfelelő sminkkel ( de azzal még ráérsz) szebbé teheted. Az én arcom is hasonló és könnyen sminkelhető és azt mondják jó képeim vannak, én hobbi szinten mondhatni arcmodell voltam. Igazából nem érdekelt annyira, csak úgy csináltam egy ideig. Nem hozott különösebben izgalomba...
A szemöldököd ne szedd ki vékonyra, az olyan idétlen. Ahol bozontosabb használj rá átlátszó fixáló zselét a dmben is lehet kapni miss sporty átlátszó zselét. olyan mint a szempillaspirál. nem drága. Vagy mondjuk nekem is van egy rész ahol bozontosabb de ott nem szedhetem ki így ollóval szoktam visszavágni mindig azt a pár szálat és így szép. De az is lehet, hogy csak a fotón tűnik úgy, hogy nem tökéletes a szemöldököd, nekem fel sem tűnt igazából csak hogy valaki írta jobban megnéztem.
Végeredményben szerintem szép vagy és abszolút nincs okod panaszra. A hajad is szép. És ezt nem azért mondom, mert hasonlítunk mert én amikor tükörbe nézek vagy a képeimet nézem vissza mintha nem is magamat látnám. Azt hiszem az arcom abszolút nem azt tükrözi, aki belül vagyok. De ez egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!