Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! El tu. Djátok képzelni...

Lányok! El tu. Djátok képzelni, hogy táska nélkül indultok el, és észre se veszitek? Hogy csinálhattam ezt?

Figyelt kérdés

Még sosem történt velem ilyen, és egyszerűen nem hiszem el. Reggel mikor akartam indulni melóba, keresem az előszobaszekrényen a táskám, ahova tenni szoktam, és nincs sehol... Tiszta ideg voltam. Párom nyugtatott, hogy biztos bent hagytam este. Más választásom nem lévén, megyek dolgozni nélküle. És bent kiderült, hogy tényleg bent hagytam.

Amit nem értek, hogy hogy létezik, hogy nem vettem észre tegnap, hogy nem vettem fel a táskámat, útközben azt sem, hogy nincs nálam, és hazaéréskor sem tűnt fel, hogy nem vettem le... (hozzáteszem sok szatyrom volt közben).

De ilyen még sosem történt. Még a sarki közértbe se mentem le soha nélküle. :(

Kezdek meghülyülni???

2013. dec. 16. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt el tudom képzelni, hogy elhagyom, otthagyom valahol, de azt nem hogy másnapig nem is tűnik fel, mivel az ajtón nem jutnék be táska nélkül. :)
2013. dec. 16. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elgondolkodhattál valamin hazafelé :)

Én nem tudom elképzelni, mert benne van mindenem, kulcs, telefon, pénztárca. Ha el is indulnék nélküle, elég hamar kiderülne, hogy nincs nálam.

2013. dec. 16. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen velem pont múltkor volt hogy étterembe otthagytam,és mikor szállnék ki a kocsiból akkor már nem volt meg, gyors visszarohantam pincér már mosolyogva nyújtotta:) Előtte meg a boltnál vettem észre hál isten nem a pénztárnál még félúton hogy otthonhagytam :D Téli kabátnál az a baj nem olyan feltünő hogy nem lóg rajtam,de tanultam ebből a 2 esetből,nagyon para volt benne minden iratommal meg pénztárcával,kulccsal :S

Te is biztos fáradt voltál,el voltál bambulva, ne aggódj most jobban fogsz rá figyelni:)

2013. dec. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!