Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, tudnátok ötletet adni...

Lányok, tudnátok ötletet adni tablokép fotozáshoz?

Figyelt kérdés

az osztályom lányai nem jutnak közös nevezőre abban a témában hogy mit vegyünkk fel a tablókép fotozásra..

a többség minden áron garbót szeretne felvenni,de szerintem izléstelen és hétköznapi..

[link]

valami ötlet? nagyon megszeretném győzni őkat valamivel!

2013. dec. 15. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez kifejezetten ronda, és egyáltalán nem tablóra illik.

Tablóra vagy matróz blúz, vagy bármi olyan blúz ami elegáns. Vagy például egy szép blúz, kosztüm felsővel.

Tényleg amúgy azon nem gondolkodott az osztály, hogy kosztümbe ballagjatok? Azt utána később is felvehetitek.

2013. dec. 15. 19:30
 2/6 A kérdező kommentje:
mi népviseletben ballagunk,ez nem probléma mert nálunk ez évek óta hagyomány.a tabló fotozás jóval ballagás előtt le lessz tudva.annyi ötletet mondtam,de mindeggyik összeállitásommal problémájuk van.. erre a garbo cuccra vannak rá kattanva.. dehát rohadtul nem illik oda..
2013. dec. 15. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
áááh de ez tényleg ocsmány...és az első mellett vagyok,miszerint valami blúzban...drukkolok hogy sikerüld őket meggyőzni...:D
2013. dec. 15. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ocsmány...én is a blúzra szavazok:)
2013. dec. 16. 03:04
 5/6 anonim válasza:

én is a blúzra szavazok

érvek amiket szerintem te is elmondhatsz nekik:

1. Lehet hogy most tetszik nekik, de egy év múlva utálkozva nézik és fogják a fejüket hogy ilyen alkalomra hogy vehettek föl ilyet.

2. Örök darabot kell viselni.

3. Olyan csaj akinek nincs szép hosszú nyaka nem is fog jól állni bárhogyan fordítsa is a fejét.

2013. dec. 16. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó,teljes mértében eggyetértek!
2013. dec. 16. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!