Ki hogyan szőrtelenít egész intim területen (a borotva kivételével)?
Váltani szeretnék valami olyanra,ami gyengíti a szálakat a borotvával ellentétben amit én már 7éve használok erre. Olvastam egy krémről:
Depilan szőrtelenítő krém 75 ml intim+bőrápoló 30 ml.
Netről lehet rendelni:
Ha valaki ismeri ezt,vagy ehhez hasonlót, kérem írja meg melyik üzletben kapható. Vagy ha próbált már valaki ilyet,mik a tapasztalatok?
Inkább krémekre gondolok mint epillátorra vagy gyantázásra, az brutál szerintem ezen a területen.
Előre is köszi:)
ha 7 éve borotválod akkor félő h a krém nemfogja leszedni. vagy tiszta pötty marad az egész.
nekem pl már a borotva se szedi le tükörsimára. gyanta az egy db szőrszálat sem szed ki.
Hát ez az,hogy az utóbbi pár alkalommal már észrevettem,hogy frissen borcsizva sem tükörsima! Lehet,hogy elkélne már egy új gillette penge,de végülis pont ezért kezdtem el a váltáson gondolkodni...böngészem a netet és sajnos ismét rá kellett jönnöm,hogy nekem a végleges szőrtelenítés még mindig drága.
Csak van valami jó módszer!Legalábbis remélem...
az elöző vagyok,szóval a Depilan jo :D csak nem néztem meg a linked, hogy erről van szó -.- szóval én ezt használom,csak az enyém kék.
18/L
Te mennyiért veszed pl. a tescóban a depilant? Mert itt majdnem olyan árban van mint a veet,a külön intim területre való meg még drágább is.
A végleges szőrtelenítés sem végleges...csak, hogy tudd...
A borotvát kb 10 max 20 használat után cserélni kell, lehet az a baj
A krém nem szedi ki tökéletesen sosem
A gyantát próbáld meg, nagyon fájdalmas, de kb 3 hétig tükörsima...és kozmetikusnál érdemes először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!