Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miket vegyek figyelembe...

Miket vegyek figyelembe epilátor vásárlásakor?

Figyelt kérdés
Borotválás után át szeretnék térni az epilárásra, de mégis milyen epilátort érdemes vennem?
2013. dec. 11. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a legegyszerűbb Philips epilátorom van, lassan 4 éve. Fáj azért, de kilehet bírni, és jól működik.
2013. dec. 11. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Árat tudnál mondani?
2013. dec. 11. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is egy Philipsem van, a típuszsámát sajnos nem tudom. 5 éve vettem, akkor került kb. 9-10ezer Ft-ba.

Én a csipeszek számát venném figyelembe a helyedben. Nekem 20 csipeszes van és nem valami gyors az epilálás. A két lábszáram eltart 30-45 percig. Úgy tudom, hogy lehet kapni 40 csipeszeseket is már, szerintem azokkal gyorsabb az epilálás. Ki lehet bírni persze ezt az időtartamot is.

Szerintem túl drágát és túl sokat tudót nem érdemes venni, mindegyik ugyanúgy működik.

2013. dec. 12. 09:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2013. dec. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!