Az iskolában miért vagyok más?
Figyelt kérdés
Itthon teljesen szabad vagyok....mindenre van csípős megjegyzésem stb.....a suliban meg: csöndbe vagyok, sose jut semmilyen vicces válsz az eszembe, nem tudok csúnyább szavakat mondani minthogy buta....gyerekesen viselkedek...a ha valaki beszól nem tudok mit visszaszólni. Mit tegyek?????2009. nov. 23. 19:46
1/6 anonim válasza:
Nyugodj bele . Majd szépen lassan , ha kialakul egy jó társaság körülötted akkor esetleg lazább leszel és néha mondassz poénosat . Én 30 évesen 3 gyerekkel is érzem magam néha nevetségesnek . Nem tudok frappáns válaszokat adni , nem mindig jutnak dolgok eszembe és néha olyankor is szólok amikor halgatnom kellett volna .
2/6 anonim válasza:
Pont így vagyok én is.Szard le :D a társaságodban úgy is jól elvagy szerintem.
3/6 anonim válasza:
Dettó én is így vagyok. :D :S
Utólag mindig eszembe jut valami, de az úgy már olyat sz@r...
Szerintem nem lehet vele mit csinálni, esetleg ha a társaság változik körülötted, akkor könnyebb feloldódni.
4/6 anonim válasza:
Velem ez fordítva van én suliba mindent megmondok nagy a szám (néha túlságosan is) itthon: meg félek anyáéktól nehogy valami bünti vagy bármi legyen, na jó itthon se vagyok egy kisangyal de azért vagyok egy nagy gyerek :)
5/6 anonim válasza:
én is ilyen vagyok:Sa legrosszabb amikor vmit beszólnak a fiúk és ott állok egyedül mondjuk 10 fiúval szemben mind engem néznek és röhögnek én meg semmi frappánsat nemtudok mondani.mondjuk néha nevetnek a poénomon, de akkor is csak ha mondjuk 1 van ott vagy ilyesmi..szval..
6/6 anonim válasza:
Én ezzel kajak másképp vagyok.És talán az lenne a jobb ha énis így lennék.Mert így órán a tanárok számára is van mindig vmi válaszom vagy csípős megjegyzésem és ez megis láccik a magatartás jegyemen félévkor..xD:D De már nem izgat.Otthon meg nemtom.Most ha anyámnak ugy válaszolnék vissza mint itt a suliban egyes embereknek akkor lehet h kapnék egy pofont.xD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!