Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A spray mire való és hogy...

A spray mire való és hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Nagyon ostoba kérdés,tudom,de még sose volt spraym,és nem tudom...:S ("Amit máshol nem mernél,itt megkérdezheted":D) Most a spray inkább a dezodorra hasonlít (és hónalja kell fújni,izzadásgátló hatású) vagy inkább a parfümre hasonlít,és a ruhára kell fújni,és csak illatosít?
2009. nov. 23. 19:14
 1/10 anonim válasza:
hónaljra kell fújni,izzadásgátló hatású a dezodorra hasonlít :D
2009. nov. 23. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
A spray az dezodor, hónaljra fújod, és mivel többségük port fúj rád ami eltömíti a pórusokat, valóban nem fogsz izzadni. Viszont nem tesz jót a bőrödnek ugyanezért. De illatosabb mint egy sima golyós vagy stift dezodor.
2009. nov. 23. 19:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Ruhárt nem lehet vele messziről befújni?
2009. nov. 23. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
-r
2009. nov. 23. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Én golyós dezodort használok a hónaljamra, aztán felveszem a felsőmet, és ugyanugy a hónaljra, de már a ruhára fújom a sprayt. Mert én kipirosodok ha közvetlen a bőrömre fújom.
2009. nov. 23. 21:21
 6/10 A kérdező kommentje:
És nem hagy rajta nyomot?Hány cm távolságról kell fújni kb?
2009. nov. 23. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Valamelyik ,hagy valamelyik nem!

Pl. most valamijen Niveám van (anyám veszi tudom ,hogy ciki de le sz@rom) az hagy nyomot szaga se nagyon van 10 perc után ,DE az elnyom minden más szagot és nem is izzadok töle ,szóval a célnak megfelel.

Ha meg illatosítani akarsz vegyél parfümöt!

2009. nov. 24. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:

ja, ez nem reklám volt hanem termék ismertető.

Van különbség!!!

2009. nov. 24. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. szoval vannak konkrétan olyan sprayk amik tényleg izzadásgátlók, ilyenek a nivea-k, dove-ok, szoval általában az ilyen fehéres, világos dobozú sprayk. Ezeknek nincs túl sok illata de hatásosak mert más szagot elvesznek. Na és vannak az olyanok amik az illatukért vannak, pl Fa, playboy, meg mindenféle gyümölcsös izé, amiktől izzadsz végülis de az illatuk tartós és kellemes.
2009. nov. 24. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Áháá,köszi :) Én ruhára fújnám,nem hónalja.Ott maradnék a jól bevált golyós deónál,de ruhára inkább ezt fújnám,mert olcsóbb,mint a parfüm,és gyakrabban lehetne váltogatni.
2009. nov. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!