a szemöldököd borzalmas, valamit mindenképp kezdj vele!
az orrod meg a szemed elég fura, az utóbbin tudsz javítani enyhe sminkkel.
amúgy átlagos vagy...
ja, én meg lány.
Kedves Kávé! (remélem tudod hogy értem)
Nem tudom, hogyan gondoltad, hogy egy hideg októberi estén, fél éjfélkor te fotókat csinálsz magadról a kedvenc kötött pulcsidban, majd feltöltöd ide, hogy idegen emberek véleményét hallgasdd magadról. Nekem ez már baromi kevés önbizalomra utal.
Sokat változtál öltözködés terén, gondolom a kérdés miatt is és tök jó irányba indultál el! (A szemöldöködet még kicsit növeszthetnéd, most nagyon vékony, ha jól láttam)
A hajad színe jó (jobban áll, mint itt a képen) a formája viszont olyan semmilyen. Nem rossz és nem jó.
Ami meglepett, hogy ezen a képen aranyosan nézel. A mostani profilképed jó lenne, csak a szemeiddel úgy nézel, mintha meg akarnál ölni (lehet, hogy a sok smink is rátesz egy lapáttal, mostanában jobban sminkeled magad). Élőben a tekinteted pedig nagyon szomorú, borús. Még soha nem láttalak mosolyogni a suliban.
Olyan kevés önbizalmad van... pedig egy nagyon talpraesett csajszi vagy! A pasiknak pedig ne hagydd hogy tönkretegyenek! A korodban nincsen normális fiú+a távkapcsolatok nem működnek csak ideig-óráig.
Először rakdd rendbe magad belül, utána kezddj bele egy kapcsolatba, és ne hagydd magad minden hülyeségre rávenni, mert később megbánhatod!
Egy magabiztos, mosolygós lányra sokkal jobb ránézni, több szemet is vonzz és akkor talán nem olyan balfa szokat fogsz ki mint amik a múltban voltak! :D
TÖBB ÖNBIZALMAT KÍVÁNOK NEKED!
U.I.: Ezt a képet pedig szerintem töröld, a net veszélyeiről hallotál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!